Leuk om te doen: Bezoekje brengen aan Klerenzooi in Zwolle (04-09-2021)!

Zoals de meeste van jullie wel weten ben ik DOL op tweedehands kleding. Ik vind het heerlijk om te snuffelen tussen de rekken in de kringloop of op rommelmarkten. Ik kan er meeeeeega blij van worden als ik met een pareltje naar huis ga.

Nu zag ik iets heeeeel erg leuks voorbij komen dat ik graag met jullie wil delen. Op zaterdag 4 september organiseert Klerenzooi een Closet Sale met tientallen kraampjes van verkopers die hun kleding, schoenen en accessoires aanbieden voor een leuk prijsje. Daar word je toch blij van?!

Een tijdje geleden deelde ik de hotspot Bennies in mijn Instagram Story’s omdat ik het zo’n toffe plek vond. Bennies is een pop-up restaurant in de oude IJsselcentrale in Zwolle. René woonde vroeger dichtbij de IJsselcentrale die enkele jaren geleden deels is afgebroken. Hij vond het super tof om het nu, na al die jaren, eindelijk een keer van binnen te zien.

Nu zal je wellicht denken ‘maar wat heeft Bennies met de Closet Sale van Klerenzooi te maken’? Nouuu… op 4 september is dit de locatie voor de kledingmarkt.

De tweedehands kledingmarkt wordt georganiseerd door de Zwolse Roos en Iliana: ”Dit evenement heeft als doel om de kledingindustrie een stukje te verduurzamen. Het is namelijk een van de meest vervuilende industrieën van de wereld. Door gebruik te maken van alles wat al geproduceerd is kunnen we ons steentje bijdragen.” 

Alle informatie op een rijtje

De Klerenzooi Closet Sale vindt dus plaats op zaterdag 4 september van 10:00 tot 16:00 uur. De locatie is Bennies aan de IJsselcentraleweg 6 in Zwolle. Je kan hier makkelijk op de fiets komen als je in Zwolle woont maar ook met de auto en het openbaar vervoer is dit prima te bereiken. Je betaalt geen entree en kunt dus heerlijk snuffelen tussen alle tweedehands items.

Ik ga zeker even kijken bij de Closet Sale! Het wordt voor mij dit jaar een stukje lastiger omdat ik natuurlijk met mijn zwangere buik zit maar dat mag de ‘pret niet drukken’ want hopelijk vind ik toch hele mooie pareltjes die ik kan toevoegen aan mijn garderobe.

Gaan jullie ook snuffelen?


One Comment Voeg uw reactie toe

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!