Samenwerken

Wat leuk dat je wilt samenwerken met Favoriete Plekje!

Er zijn tal van mogelijkheden voor een samenwerking! Denk bijvoorbeeld aan een review van een product, dienst, evenement/winkel of bijvoorbeeld een winactie of een gesponsord artikel.

Voor een review van een product is het altijd mogelijk om mij verblijvend producten op te sturen. Wanneer deze producten passen bij Favoriete Plekje en bij mijn publiek, zal ik hiervan een leuk artikel schrijven en plaatsen op favoriete-plekje.nl. Al deze content wordt altijd eerlijk geschreven vanuit mijn eigen ervaring.

”Ik ga op zoek naar een leuke toevoeging voor mijn lezers zonder dat het puur en alleen om reclame draait!”

Ik ga op zoek naar een leuke toevoeging voor mijn volgers zonder dat het puur en alleen om reclame draait. ‘Je lijkt wel een vriendin van me die altijd leuke tips heeft!’ is dan ook een zin die ik vaak terug krijg van mijn volgers.

Zoals ik al schreef: ‘de mogelijkheden zijn eindeloos!’ Ik werk graag samen met bedrijven die passen bij Favoriete Plekje. Denk jij dat wij een goede match zijn en heb je interesse om samen te werken? Neem dan contact op met mij via info@favoriete-plekje.nl of via een Direct Message op Instagram. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken!


Terug naar boven