Samenwerken

Wat leuk dat je wilt samenwerken met Favoriete Plekje!

Over Favoriete Plekje
Op favoriete-plekje.nl en op mijn Instagram deel ik een kijkje in mijn leven. Ik deel mijn ‘favorietjes’, dingen die mij blij maken, het moederschap, inkijkjes in mijn huis, de lekkerste recepten, leuke dingen die ik heb gekocht, te gekke hotspots, toffe plaatsen om te overnachten en de dagelijkse dingen waarin iedereen zich kan herkennen.

Mijn doel is om een platform te creëren vol met leuke lifestyletips, tips voor ‘favoriete plekjes’ en leuke hebbedingetjes.

Doelgroep
De doelgroep van Favoriete Plekje zijn voornamelijk vrouwen tussen de 18 en 45 jaar. Een variërende doelgroep met jonge vrouwen die hun volwassen leven aan het opbouwen zijn en hier steeds meer vorm aan geven tot aan vrouwen die inmiddels huisje, boompje, beestje hebben en wat tijd voor zichzelf willen inplannen.

Unique Selling Points
Waarin Favoriete Plekje zich onderscheidt van vele andere blogs/Instagram is dat ik vaak gezien word als ‘de vriendin’ of ‘het buurmeisje’. Ik sta dichtbij mijn volgers en vind dit zelf ook heel belangrijk. 

Het draait op Favoriete Plekje om echt contact tussen mensen. Ik vind het dan ook heerlijk om te merken dat er echt gesprekken ontstaan onder mijn berichten tussen mijn volgers onderling en dat volgers hun hart echt uitstorten onder een post en hier alle respect voor is door mijn andere volgers. 
♥ Ik sta dichtbij mijn volgers waardoor mijn volgers het gevoel hebben dat ze mij ‘echt’ kennen. 
♥ Ik draag zelf mijn site en Instagram, zonder een redactie en ben zelf aanwezig bij events. 
♥ Er wordt door mij veel aandacht besteed aan de artikelen en captions bij mijn posts. Je zal dus niet snel vluchtige krabbels aantreffen.
♥ Publicatie/posting kan heel flexibel, indien een goede communicatie, binnen een week. 
♥ Door mijn variërende content, zijn heel veel onderwerpen passend (te maken) zonder mijn doelgroep uit het oog te verliezen.

Samenwerkingspartners

2022
Onder andere samengewerkt met: Blundstone, Hello Fresh, Hands off my Chocolate en Geurwolkje (ambassadeur)

2021
Onder andere samengewerkt met: Woongelofelijk van Donzel (ambassadeur), Selinni Wonen (ambassadeur), Geurwolkje (ambassadeur), Liefmans (ambassadeur), Gladskin (langlopende samenwerking), Esque, Fabryk Design, Wooncirkel en Brabantia. 

2020
Onder andere samengewerkt met: TK Maxx, Woongelofelijk van Donzel (ambassadeur), Selinni Wonen (ambassadeur), Geurwolkje (ambassadeur), Anne & Max, Sohome, Gift4you, Wolky Shoes, Esque, Liefmans (ambassadeur), Johnny Doodle, ICI Paris XL, Garnier en Seepje. 

2019
Onder andere samengewerkt met: Goodiebox, Dove, My Muesli, Boho Tiffin, RUMAG, La Roche- Posay, TK Maxx, Garnier en ANAS Skincare, Woongelofelijk van Donzel (ambassadeur), Hello Fresh (ambassadeur), Beau Wonen en Liefmans (ambassadeur). 

2018
Onder andere samengewerkt met: Vrienden van Albert Heijn (ambassadeur), Olaz, La Roche-Posay, Delete Waxing, Wereldhorloges, Nougat Vital, De Telegraaf, Vichy en Visit Brabant.

Er zijn tal van mogelijkheden voor een samenwerking! Denk bijvoorbeeld aan een review van een product, dienst, evenement/winkel of bijvoorbeeld een winactie of een gesponsord artikel.

Voor een review van een product is het altijd mogelijk om mij verblijvend producten op te sturen. Wanneer deze producten passen bij Favoriete Plekje en bij mijn publiek, zal ik hiervan een leuk artikel schrijven en plaatsen op favoriete-plekje.nl. Al deze content wordt altijd eerlijk geschreven vanuit mijn eigen ervaring.

Ik ga op zoek naar een leuke toevoeging voor mijn volgers zonder dat het puur en alleen om reclame draait. ‘Je lijkt wel een vriendin van me die altijd leuke tips heeft!’ is dan ook een zin die ik vaak terug krijg van mijn volgers.

Zoals ik al schreef: ‘de mogelijkheden zijn eindeloos!’ Ik werk graag samen met bedrijven die passen bij Favoriete Plekje. Denk jij dat wij een goede match zijn en heb je interesse om samen te werken? Neem dan contact op met mij via info@favoriete-plekje.nl of via een Direct Message op Instagram. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken!


WonenWonen