Over Favoriete Plekje

Allereerst welkom! Wat onwijs leuk dat je een kijkje neemt op favoriete-plekje.nl!

Mijn naam is Anne, ik ben 30 jaar oud en in November 2018 vanuit Brabant voor de liefde naar Zwolle verhuisd. Je kunt dus zeggen een ‘Brabantse in Zwolle’ en dat is dus wat ik ook vaak hoor. ‘Oh goh, je komt hier niet vandaan of wel?’ en ‘Kom je uit Brabant met je zachte G?’ Ik vind het onwijs leuk om te merken dat ik juist door mijn accent een opening heb om nieuwe mensen te leren kennen en zomaar even een praatje te maken met iemand. Een van mijn favoriete zinnen, deze komt uit Amigo van Chef’Special, is dan ook ‘Strangers are strangers until they meet!’

Zoals ik al schreef ben ik voor de liefde verhuisd naar Zwolle en die liefde heeft de naam René. Samen met hem en onze kat Ollie, geadopteerd uit het asiel, en rode kater Moos hebben we een leuk appartement op de benedenetage van een appartementencomplex. En lieve mensen … in november komt daar een klein jongetje bij! Ik ben namelijk ZWANGER! Een grote droom die uitkomt! Maar Zwolle dus, wat een heerlijke stad is het! Het is een redelijk grote stad maar het voelt heel klein en gezellig. Dit vind ik echt een hele fijne combinatie en voel mezelf hier erg thuis.

Op favoriete-plekje.nl en op Instagram deel ik een kijkje in mijn leven. Ik deel mijn ‘favorietjes’, dingen die mij blij maken, inkijkjes in mijn huis, de lekkerste recepten, leuke hotspots, toffe plaatsen om te overnachten en de dagelijkse dingen waar iedere persoon tegenaan loopt. Mijn doel is om een platform te creëren vol met leuke lifestyletips, tips voor ‘favoriete plekjes’ en leuke hebbedingetjes.


Terug naar boven