Over Favoriete Plekje

Allereerst welkom! Wat onwijs leuk dat je een kijkje neemt op favoriete-plekje.nl!

Mijn naam is Anne, ik ben 31 jaar oud en in November 2018 vanuit Brabant voor de liefde naar Zwolle verhuisd. Je kunt dus zeggen een ‘Brabantse in Zwolle’ en dat is dus wat ik ook vaak hoor. ‘Oh goh, je komt hier niet vandaan of wel?’ en ‘Kom je uit Brabant met je zachte G?’ Ik vind het onwijs leuk om te merken dat ik juist door mijn accent een opening heb om nieuwe mensen te leren kennen en zomaar even een praatje te maken met iemand. Een van mijn favoriete zinnen, deze komt uit Amigo van Chef’Special, is dan ook ‘Strangers are strangers until they meet!’

Samen met mijn vriend René, onze zoon Jip en onze katten Ollie & Moos hebben we een prachtig huis in de fijne wijk Stadshagen. Maar Zwolle dus, wat een heerlijke stad is het! Het is een redelijk grote stad maar het voelt heel klein en gezellig. Dit vind ik echt een hele fijne combinatie en voel mezelf hier erg thuis.

Op favoriete-plekje.nl en op mijn Instagram deel ik een kijkje in mijn leven. Ik deel mijn ‘favorietjes’, dingen die mij blij maken, het moederschap, inkijkjes in mijn huis, de lekkerste recepten, leuke dingen die ik heb gekocht, te gekke hotspots, toffe plaatsen om te overnachten en de dagelijkse dingen waarin iedereen zich kan herkennen.

Mijn doel is om een platform te creëren vol met leuke lifestyle-tips, tips voor ‘favoriete plekjes’ en leuke hebbedingetjes.