‘Het Favoriete Plekje van’ – Nathalie van @nathalie_warring_schotkamp

Tijd voor een nieuwe rubriek op mijn website. ‘Het Favoriete Plekje van …’ met daarin jullie in de hoofdrol! In deze rubriek deel ik het favoriete plekje van één van mijn volgers in of rond zijn of haar huis en beschrijven ze zelf waarom dit juist hun favoriete plekje is.

Deze keer ‘Het Favoriete Plekje van …’ Nathalie van @nathalie_warring_schotkamp,


Wie ben ik?

Mijn naam is Nathalie, ik ben 34 jaar en woon nu sinds 2 jaar in Olst. Hiervoor heb ik mijn hele leven in Zwolle gewoond maar ik raakte zwanger en het appartementje van Robby en mij had maar 1 slaapkamer en was dus te klein.


Huizenjacht

We gingen op zoek naar een eengezinswoning maar deze bleek voor ons te te betalen als we in Zwolle wilden blijven. Ik ben toen gaan kijken in welke ‘zoekrange’ we naar huizen zouden kunnen kijken. Ik werk in Raalte en Robby in Arnhem. Hij gaat altijd met de trein naar zijn werk en ik met de auto. Olst bleek voor ons beiden een goede optie te zijn want we wonnen er allebei op qua reistijd.

In korte tijd vonden in Olst een mooie ruime woning voor een goede prijs! Een maand voor we de sleutel kregen gingen Robby en ik een geregistreerd partnerschap aan en ging ik zijn achternaam dragen. Iets wat ik heel graag wilde met onze kleine op komst: als gezin allemaal dezelfde achternaam.

Toen we de sleutel kregen was ik halverwege mijn zwangerschap en we hadden zes dagen om over te verhuizen. Het was een flinke uitdaging maar met hulp van familie en vrienden werd de klus geklaard.

Project babykamer

Daarna had ik nog genoeg tijd om in alle rust aan de babykamer te beginnen: het werd mijn favoriete plekje in huis. De meubeltjes mochten we via-via gratis ophalen en hier ben ik nog steeds heel dankbaar voor.

Voor de lange muur op het kamertje had ik al een tijdje het idee in mijn hoofd om er een berglandschap van te maken in groentinten. Als je verder in mijn huis kijkt, dan weet je meteen dat groen mijn favoriete kleur is. Al snel had ik mijn keuze gemaakt en kon de schilderklus beginnen en na een paar avonden was daar het groene berglandschap.


Vervolgens kon de aankleding beginnen: gordijnen, een lamp, wandhaakjes en een boekenplank allemaal met wolkjes. Ik maakte een naamslinger van vilt ook ik de vorm van wolkjes, leuke posters met tekstjes voor bij de commode, een kleedje op de vloer en een superheld sticker op de muur. Deze superheld heeft mijn man Robby ontworpen en stond ook op het geboortekaartje.

Op 27 augustus 2018 werd onze Naud, voluit Naud Hero Henk, geboren en zo snap je waarschijnlijk meteen de link naar zijn eigen superheld 😉

Een heerlijk plekje

Gedurende mijn zwangerschap vond ik het al mega fijn om veel op Naud zijn kamertje te zijn. Lekker een beetje in de kast rommelen, alle kleertjes en andere spulletjes op z’n plek leggen of gewoon lekker zitten in die heerlijke stoel. Nog steeds is Naud zijn kamer mijn favoriete plek.

Het is een plek van rust, alles klopt! In de toekomst zal het ledikantje plaatsmaken voor een 1-persoons bed en de commode voor een leuk bureautje. Ik weet al precies hoe die eruit moeten gaan zien maar voorlopig blijft Naud nog lekker en veilig in zijn ledikantje. 

Dit was de allereerste ‘Het Favoriete Plekje van …’ en lieve Nathalie heel erg bedankt dat je dit fijne plekje met ons wilde delen. Wil jij ook graag je favoriete plekje in of om je huis delen op mijn website? En vind jij het leuk om ook een keer aan deze rubriek mee te doen? Stuur dan een berichtje.


One Comment Voeg uw reactie toe

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!