Mijn week in foto’s #4

Iedere zondag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Foto’s van een gerecht dat ik at, foto’s van iets tofs dat ik zag of een foto van mezelf. Allemaal minder gestyled.. gewoon zoals ik ben. Ben je benieuwd? Kijk dan snel verder.


Maandag 15-06-2020

Maandag was een heerlijke dag! René en ik zijn in de ochtend richting Overveen bij Bloemendaal gereden om hier een unieke hotspot te fotograferen. In de middag reden we door naar Egmond aan Zee om hier een nachtje bij m’n ouders te slapen die hier heerlijk een weekje op vakantie waren. Kaasfondue, spelletjes en gezellige momenten; zo fijn!


Dinsdag 16-06-2020

Op dinsdag zijn we wakker geworden in Egmond aan Zee en we hebben hier nog de hele dag lekker doorgebracht. Wandelen aan zee met onze blote voeten in het zand, drankjes bij de strandtent en kibbeling. Het voelde echt als een mini-vakantie in eigen land! Heerlijk!


Woensdag 17-06-2020

Helaas zat op woensdag mijn ‘weekend’ er weer op en draaide ik een late dienst. Mijn website lag er de hele dag uit maar gelukkig heeft een vriend van René hem weer online kunnen krijgen; net op tijd om ‘In het zonnetje‘ met Manon nog online te kunnen zetten.


Donderdag 18-06-2020

Op donderdag begon mijn dag vanachter de computer waar ik een meeting had voor mijn werk. Samen met een andere collega binnen de organisatie heb ik een onderzoek gedaan naar jonge medewerkers binnen de organisatie en hoe deze te blijven binden en boeien. Op donderdagochtend stond hiervoor een brainstormsessie gepland met de Raad van Bestuur.

In de middag kocht ik Vaderdagcadeautjes, typte ik 2 artikelen en werkte ik eindelijk mijn mailbox weer bij …


Vrijdag 19-06-2020

Vroege dienst .. dat betekent dat ik dus om 6:15 uur in de auto zat richting mijn werk. Een fijne dienst gedraaid en om 15:30 uur kon ik lekker naar huis toe en had ik WEEKEND! Heerlijk een vrij weekend!

Ik ben heel even snel de kringloop ingedoken (gewoon omdat het kan) en kwam met een heel leuk ‘citroenenschaaltje’ thuis. De avond verliep rustig en niet bijzonder (lees: ik lag lui op de bank .. haha)


Zaterdag 20-06-2020

Zaterdag was echt een rommeldag! We deden boodschappen, draaiden wasjes, poetsten het huis en pakten de Vaderdagcadeautjes in. Totaal niets bijzonders maar wel erg productief en weer een heerlijk fris huis.

In de avond aten we lekker buiten in de tuin en hebben tot laat van het avondzonnetje genoten. Erg fijn!


Zondag 21-06-2020

Mijn zondag was heel erg gezellig! Het was Vaderdag en René en ik stapte al vroeg op de fiets richting mijn schoonvader. Het was al heerlijk weer maar er stond een redelijk harde wind. Eenmaal aangekomen hebben we heerlijk in de tuin gekletst en aardbeien van eigen land gegeten. In de middag kwamen mijn ouders en broer naar Zwolle en genoten we van het heerlijke weer! We dronken wijntjes, aten pizza en speelden spelletjes. Een heeeeeele fijne en geslaagde zondag.

Dit was mijn week in foto’s. Hoe was jullie week? Tot volgende week zondag!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!