Mijn week in foto’s #5

Iedere zondag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Foto’s van een gerecht dat ik at, foto’s van iets tofs dat ik zag of een foto van mezelf. Allemaal minder gestyled.. gewoon zoals ik ben. Ben je benieuwd? Kijk dan snel verder.


Maandag 22-06-2020

Deze week startte ik met een vroeg dienst op mijn werk en dat was even wennen. Op zondag genoot ik, zoals jullie vorige week al hebben kunnen lezen met mijn ouders en broertje van de zon, hapjes en drankjes. Daar moest ik deze maandag even van bijkomen. Gelukkig vloog de tijd op deze maandag voorbij. In de avond keken René en ik een serietje. We kijken momenteel snowpiercer op Netflix; zeker een aanrader! Ook kwam op maandag de ALLEREERSTE ‘het favoriete plekje van .. ‘ online! Heb je die nog niet gelezen? Foei! Doe dat dan snel.


Dinsdag 23-06-2020

Op dinsdag ging ik eindelijk weer lekker naar de kapper. Stukje eraf, high-lights erin en ik kan weer netjes voor de dag komen. Het voelt toch altijd fijn wanneer je haar weer lekker fris en gezond is. Er stond op dinsdag ook een late dienst op de planning en dus mocht ik om 15:00 uur beginnen. Een rommelige dienst maar zo stapte ik wel met een voldaan gevoel om 23:30 uur in de auto.


Woensdag 24-06-2020

Woensdag was leuk! Samen met Ghiel en René bezocht ik de Liefmans hotspot Zweef-Inn in Malden (bij Nijmegen). Een hele toffe plek dat grenst aan een zweefvliegtuigbaan. Zo leuk om te zien. We hebben hier de hele middag heerlijk van de zon genoten, Liefmansjes gedronken en gekletst. Echt een heeeeeele fijne dag.


Donderdag 25-06-2020

Een tijdje geleden ben ik door Batavia gevraagd om een samenwerking aan te gaan en op donderdag was het eindelijk zo ver. Ik heb een onwijs leuke vlog mogen opnemen waarin ik de kijker mee neem in mijn ‘shoppingsessie’. Zo leuk om te doen en natuurlijk ging ik ook met goedgevulde tassen naar huis. Bij thuiskomst kon mijn geluk niet op want mijn nieuwe MacBook was geleverd; je snapt dat ik de avond met m’n nieuwe grote liefde heb doorgebracht.


Vrijdag 26-06-2020

Vrijdag was mijn werkdag voor Favoriete Plekje en ben ik bezig geweest met het editten van de vlog, het bijwerken van mijn email en het typen van blogpost. Een productieve werkdag. Om het weekend in de luiden heb ik in de avond heerlijk gefacetimed met twee vriendinnen. Zo leuk om weer even bij te kunnen kletsen met elkaar!


Zaterdag 27-06-2020

Mijn zaterdag was super gezellig! We gingen op ‘kraamvisite’ bij vrienden in Sneek. Een mega gezellige middag en avond, heerlijk met baby Tygo geknuffeld en spelletjes gespeeld. Deze zaterdagen mogen eeeeeuwig duren!


Zondag 28-06-2020

Vanmorgen begon mijn dag heerlijk rustig; helaas was ik door de jeuk van verschillende muggenbulten al op tijd wakker maar ben nog even heerlijk blijven liggen. In de ochtend hebben René en ik wat gerommeld en onder andere het zwembadje uit de tuin weer leeggemaakt. Nu heb ik een late dienst, ben om 15:00 uur begonnen en mag nog door tot 23:30 uur. Daarna snel terug naar huis en m’n bedje in. Een prima zondag dus.

Dit was mijn week in foto’s. Hoe was jullie week? Tot volgende week zondag!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!