6x mijn favoriete geurstokjes voor in huis!

Ik hou van lekkere geuren in mijn huis maar het moet niet TE overheersend zijn. Voor mij is het perfect als ik af en toe opeens de geur ruik en ik merk dat geurstokjes dit effect geven. Een subtiele geur aan je woning zonder dat het lijkt of er een parfumflesje kapot is gevallen..

In dit artikel ga ik mijn favoriete geurstokjes met jullie delen en de geurstokjes waar ik mega benieuwd naar ben. Veel leesplezier!

ME&MATS
Een tijdje geleden kreeg ik de geurstokjes van ME&MATS toegestuurd en ik heb ze momenteel in mijn keuken staan. Man, man, man, wat vind ik dit een heerlijke geur! Ik heb de ‘YOU’RE MAGNIFIQUE’-variant ontvangen en deze geurstokjes bevatten onder andere de geur patchoeli die ik echt heerlijk vind! Een dikke aanrader.
ME&MATS Geurstokjes – You’re Magnifique – 100 ml – €22,95

HEMA
Deze geurstokjes van HEMA vind ik ook echt heerlijk. Ik ga altijd voor de ‘fig-variant’ omdat die mij het meest aanspreekt. Een subtiele geur die ruikt naar perzik, vijg en viooltjes. Een voordeel aan deze variant is dat het een grote verpakking is van 250 ml en dat voor een leuke prijs.
HEMA – Fig – 250 ml – €12,50

ZUSSS
De producten van Zusss vind ik sowieso altijd heel erg leuk maar deze geurstokjes ruiken ook erg lekker. Het is een mix van basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Ik vind deze heerlijk in onze badkamer. En die verpakking.. die is toch ook meteen heeeeel instagramwaardig met die droogbloemen.
Zusss – Bamboe Be Happy – 250 ml – €19,95

Rituals
Ooohhh, ik denk dat je serieus iedere vrouw blij kunt maken met geurstokjes van Rituals. Ze ruiken heerlijk en de verpakkingen zijn ook zo stijlvol dat ze in ieder interieur passen. Ik ben erg fan! Ik had laatst een mini-variant van de ‘Sweet Jasmine’ en vond de geur echt heerlijk. Deze staat zeker nog op mijn ‘wish-list’ voor de grote variant.
Rituals – Sweet Jasmine – 450 ml – €44,50

Ook de The Ritual of Karma en de The Ritual of Sakura blijven favorietjes!

Robijn & Zwitsal
Wie wordt er nu niet blij van de geur van lekkere ‘babybilletjes’. Ik kan echt wegdromen bij deze geur en vind hem heerlijk. Al enkele keren heb ik daarom deze geurstokje van Robijn in Zwitsalgeur gekocht. Het nadeel vind ik dat het een redelijk kleine hoeveelheid is en je er toch wel een ‘flink bedrag’ voor betaald.
Robijn – Zwitsal – 45 ml – €10,99

Janzen
Deze variant geurstokjes ken ik nog niet maar ik vind de douche-producten van Janzen echt heerlijk. Deze geurstokjes staan dan ook zeker nog op mijn ‘wish-list’ om een keer te proberen. Ik verwacht dat voor deze zomer de ‘Sun 81’ variant erg lekker moet zijn met citrus, jasmijn, amber, musk, exotische bloesem en iris. Ik ben benieuwd!
Janzen – Sun 81 – 200 ml – €19,95

Edit: Ik heb inmiddels de Skin 90 geurstokjes in huis en waaauw, deze zijn zo lekker! Je leest hier meer over in deze blog.

Ik ben benieuwd naar wat jouw favoriete geurstokjes zijn voor in huis? Laat je favoriet achter in de reacties.


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!