De XXL Moederdag Blogbox van RVG Media

Onlangs kreeg ik een berichtje van RVG Media met de vraag of ik de ‘XXL Moederdag BlogBox’ wilde ontvangen en je snapt natuurlijk dat ik hier meteen ‘JAAAAA’ op moest zeggen. Even in een notendop het concept van de BlogBox: Het idee is dat ik mag kennismaken met nieuwe producten en/of merken en dat ik jullie dit mag laten zien. Helemaal leuk omdat ik zelf ook van te voren niet weet wat er allemaal in de BlogBox te vinden is. 

Je snapt natuurlijk dat ik niet kon wachten om de BlogBox te unboxen en ga jullie vandaag meenemen in deze te toffe inhoud die mijn eerste echte Moederdag NOG leuker gaan maken.

Pizzarette!

We hebben thuis al een pizzarette en deze zetten we heel vaak met vrienden op tafel. Super gezellig, iedereen kan zelf zijn of haar toppings kiezen, binnen 7 minuten is je pizza klaar en je zit gezellig lang aan tafel. Ook een meeeeeega groot voordeel … niet je hele huis staat vol rook zoals bij bijvoorbeeld gourmetten.

De pizzarette die in de BlogBox zat ga ik aan mijn ouders geven. Niet alleen als cadeautje maar ook puur uit eigenbelang zodat wij hem niet altijd mee naar Brabant of naar familieweekendjes hoeven te zeulen, haha!

Essência da Natureza Thee

Ook in de BlogBox zat de Essência da Natureza Thee. Essência da Natureza gelooft dat zorgen voor jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid, dé sleutel is tot het genieten van een vol en puur leven.

Het Essência da Natureza Thee Assortiment biedt een selectie unieke, hoogwaardige plantaardige producten in ongebleekte theezakjes. Theesoorten van planten uit de Zuid-Amerikaanse Amazone die daar traditioneel gebruikt worden vanwege hun natuurlijke gezondheid en welzijn eigenschappen. Alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong Fairtrade en zijn veganistisch. 

Toen de BlogBox binnen was en ik deze thee zag moest ik natuurlijk meteen even ruiken. Vooral de Guava Leaves rook meteen zo lekker! Ik heb de waterkoker aangezet, mijn favoriete theemok gepakt en een kop heerlijke thee voor mezelf gezet. Ik vond hem erg lekker!

Met de code Plekje15 krijg jij 15% korting op je gehele bestelling; mega leuk! Deze code is geldig t/m 31 mei 2022!

Braun-MQ3 staafmixer met hakmolen en maatbeker

Er lijkt ergens een ongeschreven regel te zijn die zegt dat je een moeder geen “huishoudelijke kado” mag geven met moederdag. Maar wie zegt dat?

Nu ik moeder ben vind ik ‘apparaten die het leven makkelijker maken’ heeeeel erg fijn! Een kindje kost heel veel tijd en alles waar ik tijd mee kan besparen is heerlijk (lees: extra tijd om te knuffelen met Jip).

Ik gebruik de Braun MQ3 staafmixer serie voor het klaarmaken van de fruit- en groentenhapjes van Jip. Dankzij de PowerBell Plus technologie, met een unieke kelkvormige staafmixervoet en extra snijmesje, pureer je ingrediënten nóg sneller, fijner en gemakkelijker. En voor mij helemaal handig; de Splash Control technologie moet ervoor zorgen dat jij en je keuken spat vrij.

Extra leuk .. met de code blogbox (let op kleine lettertjes) krijg je 20% korting op het gehele Braun MQ3 assortiment! De code is geldig t/m 12 juni 2022.

Bach Bloesems

Bloesem van Bach, dit kende ik nog helemaal niet. De geheel natuurlijke Bach bloesems helpen onze gemoedsstemmingen bij bepaalde gebeurtenissen in de loop van de dag beter in evenwicht te houden en in harmonie te blijven met onszelf. 

Ik heb meteen even opgezocht hoe dit werkt. Voeg 2 druppels van elke door jou gekozen bloesem toe aan een glas water. Drink dit sloksgewijs op. Neem minstens 4 maal zo’n glas water per dag. Er zijn 38 bloesems waarmee je jouw persoonlijke mix kunt samenstellen, afgestemd op jouw emoties.

In de Blogbox zaten de bloesems: Star of Bethlehem (verzachter voor lichaam en geest bij spanning, verdriet en schok.), walnut (onzekerheid en behoefte aan bescherming, vooral bij grote veranderingen) en white chestnut (te gebruiken bij zorgen, gepieker, nare gedachten, onverwerkte conflicten, voor het slapen gaan is). Die laatste heb ik per ongeluk kapot laten vallen…

HG Schoonmaakpakket

In de BlogBox zat ook een heel fijn schoonmaakpakket van HG. Vroeger gaf ik mijn moeder vaak een ‘bonnenboekje’ waarin ik klusjes schreef die ze dan aan mij mocht geven. Best een schattig cadeautje eigenlijk, haha!

De BlogBox kwam binnen en de volgende dag gaf mijn koffiemachine aan dat hij ontkalkt moest worden. Deze HG Koffiemachine ontkalker komt dus op een ideaal moment; ik ga hier meteen mee aan de slag!

Nog meer in de Blogbox: HG tegen nare geurtjes en HG tegen stinkende vuilnisbakken.

Smart LED filament lamp van Nedis

We hadden al de ‘slimme’ stekkerblokjes die je aan kan sluiten op lampen en waarmee je ze dus op afstand aan en uit kon zetten maar in deze BlogBox zat ook deze mooie en slimme filamentlamp van Nedis. Deze kan direct worden aangesloten op je woning automatiseringssysteem, ideaal en mooi tegelijk!

Ik twijfel nog even in welke lamp ik hem ga doen. Misschien wel op het kamertje van Jip of juist in onze slaapkamer.. of misschien wel in de huiskamer… kortom nog even twijfelen, haha!

Kamerhortensia van Hydrangeaworld

We hebben hortensias in de tuin en wat vind ik dit prachtig. Ik werd er dus ook heel erg blij van toen ik deze kamerhortensia in de Blogbox zag zitten. Deze hortensia heeft honderden bloemetjes die minimaal 4 weken bloeien. Waar in huis je ‘m ook zet, de kamerhortensia zorgt overal voor een flinke portie kleur en fleur.

Geurstokjes van JANZEN

And last but zeker not least .. deze geurstokjes van Janzen. Via de speciale houten stokjes krijgt je favoriete parfum de kans zich te verspreiden door het huis.

Ideaal want de geurstokjes zijn geschikt voor elke kamer van het kantoor tot de keuken en van je slaapkamer tot in het toilet. Ik heb zelf de geur Skin 90 gekregen een mix van white lily en cherry blossom; heerlijk!

Dankjewel RVG Media en alle bedrijven die deze BlogBox tot stand hebben gebracht. Ik ga heerlijk genieten van alle toffe items. Ik wens jullie allemaal heeeeeele fijne en gezellige moederdag toe!


One Comment Voeg uw reactie toe

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!