Winnen: Het bordspel SETUP

Ken jij het bordspel SETUP al? Nee, dat kan kloppen want dit leuke bordspel is helemaal nieuw op de spelletjesmarkt. Zo leuk! 

Wist je dat spelletjes spelen super leuk én goed voor je is? Serieus, het heeft allerlei voordelen die je misschien niet verwacht! Zo kan het helpen om stress en angst te verminderen, je cognitieve vaardigheden te verbeteren (zoals geheugen en logisch denken), je sociale vaardigheden te verbeteren (door bijvoorbeeld samen te spelen) en zelfs je fysieke vaardigheden te verbeteren (als je bijvoorbeeld sport- of dansspellen speelt). Plus, het maakt je ook nog eens blij! Dus waar wacht je nog op? Tijd om wat tijd vrij te maken voor een goed spelletje!

Setup is een Rummikub-achtig bordspel dat snel te leren is en alle kanten op kan gaan. Combineer kleuren en cijfers van de kaartachtige tegels en bouw sets op het speelbord. Plaats je tegels goed om meerdere sets te activeren en extra punten te scoren. Maar let op… speel je tegenspelers niet in de kaart! Strijd tegen vrienden en familie, solo of in teams voor een nóg fellere competitie!

Wil jij kans maken? Doe dan snel mee via mijn Instagrampagina.


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!