Review: Dooky Back Seat organizer

Ik kreeg van Dooky de Back Seat organizer toegestuurd en ik verklap het maar meteen .. ik ben fan! In deze blogpost vertel ik je dan ook over mijn nieuwe favoriete item voor in de auto, haha!

We kennen het allemaal denk ik wel… onderweg zijn en dan wil Jip precies iets hebben uit het tasje waar je nét niet bij kunt met als gevolg een huilend kind en moeten stoppen op de eerst volgende parkeerplaats. Het kan soms zo’n uitdaging zijn om alles georganiseerd te houden in de auto, vooral als je met Jip reist maar deze organizer heeft onze autoritten gemakkelijker gemaakt.

De Back seat organizer is gemaakt van duurzame materialen en past perfect over de achterkant van mijn stoel. Het heeft verschillende vakken en houders voor alle spullen die je onderweg nodig hebt, zoals speelgoed, boekjes, drinkbeker, snacks, luiers en billendoekjes. Jip vindt het geweldig om zijn speelgoed binnen handbereik te hebben en ik vind het geweldig dat ik nu standaard wat luiers en billendoekjes in de auto heb liggen, zodat ik deze nooit kan vergeten als ik op pad ga.

Ideaal want er zit een groot vak voor een tablet of je telefoon. Vooral als we in de zomervakantie met de auto naar Spanje, is het soms wel even heeeeeeel erg fijn als we Jip even een schermpje kunnen geven (moedermaffia in 3, 2, 1 …).

Kortom, ik ben fan van mijn Back Seat Organizer van Dooky en kan het iedereen aanraden. Het houdt de auto netjes en georganiseerd, zorgt dat Jip zijn speelgoed binnen handbereik heeft en ik hoef me geen zorgen te maken over het kwijtraken van spullen of het rommelig worden van de auto.

Wat is voor jullie echt een must-have voor in de auto?


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!