Winactie: Video van Sint

De wind waait kouder, de bladeren vallen van de bomen en de geur van pepernoten en chocoladeletters vult langzaam de lucht. Ja hoor, het is die tijd van het jaar waar iedereen met smart op heeft gewacht! Morgen is het zover, de Sint komt weer aan in het land. Ik kan niet wachten! En dit jaar wordt het extra speciaal, want Video van Sint viert hun 15-jarig bestaan met een gloednieuw avontuur: “de Magische stoomtrein”.

Jip begint de magie van dit feest steeds meer te omarmen. Het is fantastisch om te zien hoe hij elk jaar bewuster meemaakt hoe Sinterklaas met zijn stoomboot uit Spanje komt gevaren. Het enthousiasme op zijn gezichtje als we samen liedjes zingen, ‘Klaas’ als hij Sinterklaas op de televisie ziet, daar smelt mijn hart van.

Maar genoeg over mijn eigen enthousiasme! Ik heb geweldig nieuws: dit jaar heb ik de mogelijkheid om één gelukkige persoon te verblijden met een Video van Sint! Hoe geweldig is dat? Een persoonlijke boodschap van de Sint zelf, speciaal voor jou en je kinderen (neefjes, nichtjes, buurkindjes, surrogaatkindjes en ga zo maar door). Ik vertel je in mijn blog hoe je deze fantastische verrassing kunt winnen!

Wat maakt deze Video van Sint zo bijzonder? Nou, het is geen gewone boodschap. Dit jaar kun je maximaal 6 persoonlijke weetjes per persoon toevoegen die Sinterklaas tijdens dit avontuur zal delen. Stel je voor, de Sint die tijdens een spannend verhaal 6 specifieke dingen over jou, je kids en familie vertelt. Het avontuur duurt ongeveer 14 minuten, maar als je meer personen toevoegt kan het zelfs nog langer duren.

Je hebt de keuze uit bijna 500 onderwerpen om uit te kiezen. Van jouw naam in het Grote Boek tot het verklappen van de verstopplek. En het wordt nog leuker, je kunt zelfs persoonlijke foto’s toevoegen!

Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals een download, DVD of de complete versie. De download is vaak al binnen een uur beschikbaar. De DVD wordt mooi verpakt verzonden, inclusief een gesigneerde kaart van Sint en een envelop uit Spanje. En de complete versie bevat werkelijk alles wat je maar kunt wensen: download, DVD, verjaardagsvideo, verhaaltjes voorgelezen door de Sint, gesigneerde kaart en nog veel meer!

Dus, wil jij kans maken op deze fantastische Video van Sint? Laat dan een leuke reactie achter in de commenteer! Laten we samen de magie van Sinterklaas dit jaar extra bijzonder maken met een persoonlijke boodschap van Sinterklaas zelf!


WonenWonen

9 Comments Voeg uw reactie toe

 1. Peggy schreef:

  De Video van Sint vinden mijn jongens zo leuk! Ze verbazen zich iedere keer hoeveel Sinterklaas over hun kan vertellen! Hopelijk maakt hij pakjesavond deze keer ook weer magisch!

  1. Favoriete Plekje schreef:

   Jaaa, zo geweldig he! Ik heb hem ook voor Jip gemaakt; binnenkort mag hij z’n schoentje zetten.. kan nu al niet wachten!

 2. Imina schreef:

  Oooh zo leuk! Mijn zoontje was een aantal jaren geleden bij de intocht per trein in Apeldoorn en hij heeft het hier nog altijd over. Zo leuk om pakjesavond dus met dit avontuur te beginnen en de kids persoonlijk te laten toespreken. Heel graag doe ik dus mee!

  1. Favoriete Plekje schreef:

   Gefeliciteerd! Jij bent de winnaar van de winactie en mag mij een mailtje of DM op Instagram sturen

 3. Nikki Benda schreef:

  Ik heb dit vorig jaar voor mijn kids en neefjes en nichtjes gedaan (9 kids in totaal). Zo leuk!! zou het heel graag nog eens willen doen, dus ik doe zeker mee!!

 4. Betty schreef:

  Leuk om de kleinkinderen mee te verrassen, ik verheug mij op hun blij verbaasde gezichtjes

 5. Chantal schreef:

  Dit is echt een leuke actie en waag graag een kansje. Wij vinden dit de leukste tijd van het jaar en de meisjes zijn nog steeds zo enthousiast dus een video van Sint zou fantastisch zijn.

 6. Marit schreef:

  Ik denk dat onze kinderen nu de leeftijd hebben dat ze deze video van sint leuk gaan vinden. Ik maak ze er graag blij mee zelf lijkt het me geweldig leuk om te kijken!

 7. Manon schreef:

  ik doe graag mee met deze winactie, leuk als onderbreking van het sinterklaasfeest bij opa en oma met alle neefjes en nichtjes..

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!