Kerstmis in Limburg: Betoverende feestdagen bij vakantiepark De Leistert!

Ik denk dat Kerstmis mijn favoriete feestdagen zijn. De gezelligheid, lampjes, voorpret en natuurlijk heerlijk eten met z’n alle. Dit jaar wordt de eerste kerst zonder papa en dat vind ik een heel gek gevoel. Kerst was ons ‘feestje’! Eten, genieten en fijn samen zijn. Dit jaar gaat dat helemaal anders worden. Misschien moeten wij het ook maar eens over een hele andere boeg gooien. Zodat er ook ruimte is voor nieuwe herinneringen en misschien wel tradities. 

Heb je ooit gedroomd van een kerst die anders is dan alle voorgaande jaren? Eentje die doordrenkt is met warmte, gezelligheid en waardevolle momenten met je geliefden? Misschien is het tijd om deze kerst eens anders te vieren, omringd door de betoverende sfeer van vakantiepark De Leistert in Limburg. 

Stel je voor dat je aankomt op dit prachtige vakantiepark voor jullie kerstvakantie en meteen wordt ondergedompeld in een wereld van feestelijke versieringen en een kerstige sfeer. Een vakantiehuisje wacht op je, speciaal versierd voor deze tijd van het jaar. Heerlijk genieten met je gezin, vrienden of familie. Dit vakantiepark biedt huisjes die perfect passen bij verschillende groepsgroottes. Een gezellige bungalow met een knisperende open haard of misschien een ruimere villa met extra luxe voor een onvergetelijk verblijf. Sommige vakantiebungalows hebben zelfs een privé sauna en whirlpool. Ge-niet-tennnn! 

Overdag heerlijk met z’n alle de kou in (ik hoop op sneeuw dit jaar!). Misschien kan je een bezoekje brengen aan de stad Roermond of Designer Outlet Roermond. Heerlijk wandelen in Nationaal Park De Groote Peel of heerlijk biertjes drinken bij de Lindeboom Bierbrouwerij. Limburg biedt zoveel leuke dingen! 

Leuke tip: In Roermond kan je de ROERMONDVOL licht route lopen. Je wandelt door de sfeervol verlichte straten van de stad met als hoogtepunt een unieke en hartverwarmende videoshop op het stadhuis. Op het Stadhuis start dagelijks om 16.45 uur de videoshow (ong. 5 min.) met geluid die zich elk half uur herhaalt (t/m 7 januari 2024). De laatste show is om 21.15 uur.

Ook kan je vanaf 1 december t/m 7 januari 2024 een bezoekje brengen aan Winter Fever Arena op het Munsterplein in hartje Roermond. Over de Kiosk, midden op het Munsterplein is een transparant en overdekt paviljoen gedecoreerd in kerstsferen. In dit grote paviljoen bevindt zich een rollerskatebaan voor jong én oud waar je iedere dag kunt rolschaatsen en natuurlijk kunt genieten van warme chocolademelk. 

Geen zin om het vakantie park af te gaan? Het vakantiepark heeft zelf ook super veel faciliteiten zoals het subtropisch zwembad dat ook tijdens de koude wintermaanden heel veel warmte en plezier biedt. Voor de avonturiers is er La Selva Playground, waar je samen op ontdekkingsreis kunt gaan. Het is een plek waar spelen en avontuur samenkomen en je heerlijk kunt ravotten. 

Wat het eten betreft, op De Leistert hoef je je geen zorgen te maken over het kerstdiner. Er zijn diverse restaurants en een snackbar waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden zonder je druk te maken over de afwas. Het draait allemaal om samenzijn en genieten van elkaars gezelschap, zonder gedoe.

Maar het beste van alles is misschien wel de tijd die je samen doorbrengt, weg van de alledaagse drukte. Van spelletjes spelen tot het uitwisselen van kerstcadeaus tijdens een hilarisch dobbelspel – alles voelt extra speciaal in deze omgeving.

Dus, als je dit jaar eens iets anders wilt voor kerst, overweeg dan zeker om deze feestdagen door te brengen op dit vakantiepark in Limburg. Het kan een geweldige manier zijn om de traditionele kerst te doorbreken en een nieuwe traditie te starten, omringd door warmte, plezier en bijzondere momenten die je koestert. Het zou zomaar eens de perfecte setting kunnen zijn voor een kerst om nooit te vergeten!

Wat ga jij doen deze kerst? Ik ben benieuwd! 


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!