Heb jij ze al? Vakantie-kriebels?

”Bezoek elk jaar een plek waar je nog nooit bent geweest!”

Dalai Lama


En hoe waar is dit … Dit jaar willen René en ik samen naar Curaçao omdat wij hier beide nog nooit zijn geweest maar ik ben van mening dat nieuwe plekken niet eens altijd heel ver weg hoeven te zijn.

Zo was ik een tijdje geleden voor het allereerst in Giethoorn, wat praktisch om de hoek ligt bij Zwolle. Ik besefte me opeens weer hoe mooi de wereld om ons heen is en hoe bijzonder het is om hem te ontdekken!

Bij Wander Garden kriebelen de vakantiekriebels altijd en ze verkopen de gaafste reisproducten. Van kleding tot sieraden en van paspoorthoesjes tot stationery.

Deze mooie kettinkjes stuurde Julia van Wander Garden mij op en hierdoor werd mijn vakantie-kriebel nog groter, haha! De ketting die ik zelf draag op de foto heet Globetrotter en kost €10,99. Het kettinkje met het hartje heet Travel lover ketting en deze kost ook €10,99.

Wil jij één van deze kettinkjes, of iets anders tofs scoren in de webshop? Gebruik dan ‘favorieteplekje’ en krijg 10% korting op je bestelling. Leuk toch?!

Naar welke plek op de aarde zouden jullie nog een keer willen afreizen?


One Comment Voeg uw reactie toe

  1. zwarte zeeppomp schreef:

    geweldige inhoud, bedankt voor het delen met ons. I am very happy with the article that you created, you gave me another new idea. a brilliant thought stated here. maybe I will visit this site later if there is a new update again.

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!