Ik doe het wel, ik doe het niet …

Heel lang heb ik getwijfeld of ik ook een eigen plekje wilde op het world wide web. Mijn Instagram loopt goed en heb daar een mooi plekje gecreëerd waar ik trots op ben en waar ik met mijn momenteel bijna 14.000 volgers ook een leuk bereik heb. Echter mis ik soms toch wat op instagram en dat ligt er vooral aan dat ik zaken niet mooi kan organiseren, dat mijn schrijfruimte beperkt is en dat ik niet weet wanneer instagram ‘voorbij’ is. Die drie dingen hebben me nu toch over de streep getrokken om een eigen plekje op internet te creëren wat ik kan vormgeven naar mijn eigen zin, waar ik een aanvulling mee kan geven op mijn posts op instagram (en andersom) en wat niet zomaar voorbij kan gaan door het ontstaan van een ander social media kanaal. Dit geeft mij rust en daardoor weet ik dat ik een goede keuze heb gemaakt om een blog te starten.

Op favoriete-plekje.nl zie je veel terugkomen wat ik nu al doe op instagram. Ik deel mijn favorietjes! Ik geef een dagelijks kijkje in mijn leven, dingen die mij blij maken, inkijkjes in mijn huis, de lekkerste recepten, leuke hotspots, toffe plaatsen om te overnachten en de dagelijkse dingen waar iedere persoon tegenaan loopt.

Voor de mensen die mij nog niet volgen op Instagram (foei, meteen gaan doen! haha) zal ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Anne, ik ben 27 jaar oud en in November 2018 vanuit Brabant voor de liefde naar Zwolle verhuisd. Je kunt dus zeggen een ‘Brabantse in Zwolle’ en dat is dus wat ik ook vaak hoor. ‘Oh goh, je komt hier niet vandaan of wel?’ ‘Kom je uit Brabant met je zachte G?’ Ik vind het onwijs leuk om te merken dat ik juist door mijn accent een opening heb om nieuwe mensen te leren kennen en zomaar even een praatje te maken met iemand.

Zoals ik al schreef ben ik voor de liefde verhuisd naar Zwolle en die liefde heeft de naam René. Samen met hem en onze kat Ollie, geadopteerd uit het asiel, hebben we een leuk appartement op de beneden etage van een appartementencomplex. Een fijn plekje op 10 minuten fietsen van de binnenstad. Ideaal! Maar Zwolle dus, wat een onwijs heerlijke stad is het! Het is een redelijke grote stad maar het voelt heel klein en gezellig. Dit vind ik echt een hele fijne combinatie en voel mezelf hier erg thuis.

Ik ben mijn leven hier steeds meer aan het opbouwen en de dingen krijgen steeds meer vorm. Je beseft je pas wat je allemaal opnieuw moet opbouwen wanneer je naar de andere kan van het land verhuisd als je het ook echt daadwerkelijk doet. Van het zoeken naar fijne vriendinnen om me heen, naar het zoeken van een sportschool, een baan, huisarts, tandarts, leuke winkeltjes, hotspots en ga zo maar door! In deze reis neem ik jullie mee …

Veel leesplezier en mocht je een vraag hebben laat hem dan in de reacties achter of stuur me even een berichtje op Instagram.


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!