Shop de look: Wehkamp Wannahave Days!

Yay, het zijn weer de Wehkamp Wannahave Days en in deze dure tijdens is elke korting heel erg welkom. In deze blogpost deel ik mijn favoriete outfit met items die nu dus flink in de korting zijn. Thank me laterrr…

Het jurkje is van ONLY CARMAKOMA en is gemaakt van viscose en heeft een all over print. Ik las in de review dat het jurkje wat kleiner valt dus mocht je hem bestellen dan zou ik voor een maatje groter gaan.

Dit toffe teddy gilet is van Miljuschka by Wehkamp en I love itttt! Deze staat bovenaan mijn wensenlijst en komt waarschijnlijk nog wel in mijn winkelmandje terecht, hihi!

Als laatste de enkelboots in het beige van Scapino Blue Box. Ik heb zelf ook beige/cremé witte boots en deze zijn zo leuk te combineren met verschillende outfits. Een leuk jurkje maak je stoer met deze boots en een simpele spijkerbroek maak je helemaal af met deze boots.

Ik ben benieuwd, welk items is jouw favoriet?


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!