De leukste gratis Sinterklaas aftelkalenders

Nog enkele nachtjes slapen en dan komt de Sint alweer aan in ons land. Hoewel Jip er natuurlijk nog niet veel van gaat snappen, vind ik het wel heerlijk dat we het kunnen vieren dit jaar. Voor veel kindjes brengt de aankomende periode ook onrust en onduidelijkheid. Een ideale uitkomst kan dan een aftelkalender zijn. Zo kunnen jullie samen aftellen tot het Sinterklaas is. Kleur de vakjes wanneer je kleintje zijn/haar schoentje mag zetten, zo is het lekker overzichtelijk. In deze blogpost ga ik gratis te downloaden Sinterklaas aftelkalenders met jullie delen.

Bij Nine Gifts zag ik een leuke aftelkalender voorbij komen. Hij is zwart wit dus helemaal naar wens te personaliseren. Laat je kindje hem mooi versieren en hang hem op in de woonkamer. Zo kan je er samen elke dag naar kijken en de vakjes inkleuren. Klik hier om naar de aftelkalender van Nine Gifts te gaan.

Eén van mijn persoonlijke favorieten is de aftelkalender van Floortje Tekent. Zij maakt zoveel leuke dingen en ook deze aftelkalender is weer zo schattig. Staat ook nog eens heel erg leuk in je interieur. De aftelkalender is zowel in kleur als zwart wit te downloaden.

Ook zag ik bij Liefs van Cindy een hele leuke Sinterklaas aftelkalander voorbij komen in de vorm van een zak. Deze telt af van 7 november tot 5 december. Ook deze is zwart wit dus helemaal naar wens in de kleuren en te versieren. Klik hier om de aftelkalender te downloaden.

En ik kwam nog meer leuks tegen:

• Hippe Gifts heeft ook een leuke. Je vindt ‘m hier!
• Studio Thoés: klik hier.
• Meer op zoek naar kleur? Deze aftelkalender van Mama Liefde is dan echt een aanrader.
Gezinnig heeft ook een aftelkalender waar ook leuke challenges voor je kindje op staan zoals de voorletter van je naam in pepernoten leggen.
Van Kootje Sinterklaas aftelkalender.
Mini Mix Tape.
Grijnss Schoenzetkalender.
Jongens en Meiden.
AnneKoen Digitaal.

Wat is jouw favoriet? En maak jij gebruik van een aftelkalender?


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!