Programma’s die ik heerlijk vind om te kijken tijdens mijn zwangerschapsverlof.

Ik heb inmiddels de 40 weken aan getikt en onze kleine man zit nog steeds in mijn buik. Ik ben zo benieuwd naar hem maaaar merk nog weinig tekenen dat hij op korte termijn gaat komen. Tot die tijd vermaak ik mezelf met televisie kijken, uitzending gemist en vooral heel rustig aan doen.

In deze blogpost ga ik mijn favoriete programma’s met je delen die ik heerlijk vind om te kijken tijdens mijn zwangerschapsverlof.

1. Maud & Babs – MAX.
Een humoristische maar ook serieuze serie over een familie die onder hoge druk komt te staan vanwege toenemende mantelzorg. Maud blijft alle eindjes aan elkaar proberen te knopen om haar beginnend dementerende moeder zo veel mogelijk te helpen waardoor haar eigen leven in de soep loopt. Ik moet geregeld gniffelen, haha.
Klik hier om meteen naar Maud en Babs te gaan.

2. Deep Shit – BNNVARA.
Na een confronterende ontmoeting beseffen vinexvrouwen Veerle en Sara hoe verschrikkelijk ze zijn vastgeroest in hun eigen saaie levens. Terwijl ze thuis de schijn op moeten houden, draaien ze zichzelf steeds verder vast in een onbedoeld crimineel avontuur. Ik moet om deze serie zo enorm lachen. Heerlijk hoe het van kwaad tot erger gaat.
Klik hier om meteen naar Deep Shit te gaan.

3. K2 zoekt K3 – SBS6.
Stiekem een guilty pleassure op dit moment en elke vrijdag kijk ik het trouw, haha. Ergens ben ik stiekem nog steeds fan van de meiden van K3 en zou ik als ik jonger was (en goed kon dansen en zingen) zeeeeeker meedoen aan dit programma haha.
Klik hier om meteen naar K2 zoekt K3 te gaan.

4. 100 dagen in je hoofd – VPRO.
Hoe is het om ziek te zijn in je hoofd? Tim den Besten en Nicolaas Veul verkennen als bijzonder stagiair in een psychiatrische kliniek wat er omgaat in mensen die kampen met ernstige geestelijke problemen en daarmee ontrafelen ze langzaam maar zeker ook de ‘gekte’ in hun eigen hoofd. Ik vind het echt mega interessant om te kijken dus zeker een aanrader! Extra leuk .. ze lopen mee op de GGzE waar ik een tijdje op de school op ‘t terrein voor de klas heb gestaan.
Klik hier om meteen naar 100 dagen in je hoofd te gaan.

5. Dream School – NTR.
Inmiddels het 5e seizoen van Dream School en elk seizoen vind ik het zo geweldig inspirerend. Lucia Rijker en rector Eric van ‘t Zelfde nemen een groep voortijdige schoolverlaters onder hun hoede. Deze keer extra tof omdat ze echt intern gaan en hierdoor nog veel meer ziet van de groepsdynamiek.
Klik hier om meteen naar Dream School te gaan.

6. Hunted – AVRO TROS.
Eindelijk is het weer op televisie! Hunted! Een van de allerleukste programma’s die ik ken. Kan je zomaar verdwijnen? Zes duo’s gaan de uitdaging aan om drie weken uit handen te blijven van de Hunters. Ik vind het zo interessant om te zien wat zo’n opsporingsteam allemaal in kan zetten om iemand op te sporen.
Klik hier om meteen naar Hunted te gaan.

Daarnaast kijk ik ook naar Temptation Island en Expeditie Robinson maar deze programma’s zijn voor iedereen wel bekend omdat half Nederland ze kijkt, haha.

Hebben jullie nog tips voor toffe series en/of programma’s? Ik hoop dat onze kleine man heeeeeel snel komt zodat ik mijn dagen anders in kan vullen dan met televisie kijken en uitzending gemist, haha.


Films en seriesFilms en series

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!