10x de leukste Sinterklaasboeken om voor te lezen in de Sinterklaasperiode

Het Sinterklaasjournaal is weer op de televisie, de Sinterklaaskriebels voel je al in je buik en hij komt bijna aan in Nederland. Aanstaande zaterdag is het zo ver. Ik vind de Sinterklaasperiode altijd zo’n gezellige tijd. Ik ben precies vandaag, 9 november 2021, uitgerekend van ons eerste kindje en vind het een heerlijke periode waarin hij wordt geboren. Voor mij een tijd vol gezelligheid, cocoonen en warmte.

Ik ben benieuwd wanneer onze kleine vriend uiteindelijk geboren gaat worden en of hij de intocht van Sinterklaas ‘live’ meemaakt of vanuit mijn buik, haha. In dit artikel deel ik de leukste Sinterklaasboeken met je om de Sinterklaasperiode nog bijzonderder te maken.

Voor de allerkleinste Sinterklaasfans zag ik dit lieve boekje van Nijntje voorbij komen.
Nijntje zet haar schoen.
Woezel & Pip .. ik denk dat heel veel kindjes dit leuk vinden. Extra leuk; dit boekje kost maar 5 euro.
SinterWoezel en Pietje Pip.
Fien & Teun .. de Nationale helden voor de peuters en kleuters van Nederland.
Fien & Teun, Sinterklaas en Pietje.
Dikkie Dik .. wie kent hem niet? Het allerleukste aan Dikkie Dik vindt ik de flapjesboeken.
Dikkie Dik wacht op Sinterklaas.
Een grappig boek over de knol van Boer Boris met hoogtevrees. Echt een aanrader!
Boer Boris – Paard voor Sinterklaas
Wist jij dat de Bobbi-boekjes al vanaf 2002 op de markt zijn? Who, dat is echt mega lang!
Bobbi viert Sinterklaas.
Jip en Janneke .. hier klopt mijn hart nog altijd sneller van. Wat een heerlijke verhalen.
Jip en Janneke – Sinterklaas komt!
Wat gebeurt er in het huis van Sinterklaas wanneer hij niet thuis is? Misschien dansen de Pietjes dan wel op tafel?
Het huis van Sinterklaas.
Ik weet nog dat ik vroeger een Sinterklaas zoekboek had en dit was in 1 woord GEWELDIG!!!
Sinterklaas zoekboek.
En de laatste in dit rijtje is ook een Sinterklaas kijk- en zoekboek. Heerlijk om samen te zoeken.
Sinterklaas kijk- en zoekboek.

Hebben jullie Sinterklaasboeken in huis? En voelt je kindje de Sinterklaaskriebels al? Ik ben benieuwd.


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!