‘Sinterklaas Kapoentje .. gooi wat in mijn schoentje!’ 6x de leukste universele schoencadeautjes onder de 10 euro voor ‘grote mensen’.

Het is zo ver .. Sinterklaas is weer in het land en dat betekent … je schoen zetten. Zelfs nu ik 30 jaar ben vind ik het super leuk om mijn schoen te mogen zetten. René en ik vullen elkaars schoentje elk jaar trouw en nu onze kleine man er is krijgen we opeens een hele nieuwe rol in het Sinterklaasgeheel.

In deze blogpost ga ik zes leuke universele schoencadeautjes met jullie delen onder de €10,00. Ik zou zeggen vul die schoenen maar met allerlei leuks of het nu voor je lover, je broer, je moeder, je vader of je beste vriend of vriendin is. Deze cadeautjes vallen altijd in de smaak.

Qwixx Dobbelspel
(Ook erg leuke spellen onder de 10 euro zijn:
Beverbende, Weerwolven en de Grote Dalmuti.
Kookboek: 500 stoof- & ovenschotels
Wat is er in de winter nu lekkerder dan een stoofpotje die de hele zondag op het vuur staat te pruttelen… Perfect cadeau!
Bambook – Uitwisbaar notitieboek
Niet alleen een heel handig cadeau maar ook gelijk een heel duurzaam cadeau.
Een heerlijke kerstpuzzel
Nu Sinterklaas in het land is betekent dat dat Kerst ook al in aantocht is .. Gooit die kerstpuzzel maar op tafel!
Tony Chocolonely of andere chocolade.
Ik denk dat je met chocolade bijna iedereen blij maakt. Een warme kop thee, dekentje op de bank en heerlijke chocolade.
Rituals Shower Gel
Na een koude winterwandeling is het heerlijk om thuis op te warmen onder de douche met heerlijk geurende showen gel!

Ik hoop dat jullie wat inspiratie op hebben kunnen doen en ik wens jullie heeeeeel veel geefplezier (want stiekem is dat het allerleukste).


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!