Online kleedjesmarkt op Instagram stories!

Een van mijn favoriete feestdagen is toch wel Koningsdag; de gezelligheid, het zonnetje wat vaak al schijnt en de kleedjesmarkt! Ik vind het dan ook echt zoooo jammer dat het feestje dit jaar niet door kan gaan door de Corona-Crisis.

Om toch het gevoel van een gezellige kleedjesmarkt te creëren heb ik iets bedacht .. een online kleedjesmarkt in mijn Instagram-stories! En nu zal je misschien denken? Hoe werkt dat en wat houdt dit in? Ik ga het je uitleggen!

Bedrijven, zowel groot als klein, kunnen een ‘kleedje’ krijgen op mijn online kleedjesmarkt en dit helemaal gratis! Er ontstaat zo een reeks met allerlei verschillende bedrijven en diensten waar jij op Koningsdag online doorheen kan scrollen en de allerleukste webwinkels, interieurhotspots en/of boetiekjes ontdekken!

Ik ben enthousiast en hoop dat ik hiermee toch het gevoel van een gezellige kleedjesmarkt kan neerzetten!

Ben jij ondernemer, heb je een bedrijf en vind je het leuk om op Koningsdag in mijn story’s voorbij te komen met jouw verhaal; schrijf dan een kort verhaaltje (maximaal 200 tekens) wat voor onderneming/bedrijf je hebt en stuur dit me toe via een DM of email!

Ik leg mijn kleedje alvast klaar! Lijkt je dit een leuk idee?


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!