10 tips voor leuke Moederdagcadeautjes!

Over 3 weken is het alweer zo ver; Moederdag! Dit is je officiële reminder dat Moederdag om de hoek is! Dit jaar is het allemaal een beetje anders door de Corona-crisis maar des te leuker om je Moeder op 10 mei extra in het zonnetje te zetten!

Dus om je een handje te helpen ga ik vandaag mijn favoriete Moederdagcadeautjes met je delen ter inspiratie. Ook ideaal om dit lijstje ‘per ongeluk’ naar je partner door te sturen, haha. Hopelijk begrijpt hij de hint!

Als ik kijk naar bovenstaand moodboard kan ik alleen maar zeggen dat ik van al deze items heeeel erg blij zou worden. Erg jammer dat ik nog geen moeder ben .. haha! Of tellen we Ollie ook mee als kind?

1. E-reader | 2. Rituals Geurstokjes | 3. Ochtendjas | 4. Tafelhaard | 5. Mokken | 6. Kussen | 7. Gieter | 8. Zoete kaart | 9. Roze pak | 10. Bloemen

De laatste tijd ben ik helemaal fan van mijn tuin en nu we met z’n alle vooral binnen moet blijven vanwege het Corona-virus is het heerlijk om in de tuin van het zonnetje en de buitenlucht te genieten. Wat is er dan leuker om je bloemen en planten water te kunnen geven in stijl met een Cheeta-gieter (7)? Het zou voor mij echt een feestje zijn. Of wat denk je van zwoele voorjaarsavonden in de tuin met deze tafelhaard (4) om knus samen naar de vlammen te staren. Deze staat hoog op mijn wish-list!

Ook van me-time momentjes wordt elke vrouw blij! Even een moment voor jezelf, muziekje aan en heerlijk uitgebreid douchen. Daarna in een fijne ochtendjas (3), genieten van een kop koffie in een prachtige mok (5) en een goed boek (1).

Iets waar ik ook heel erg blij van zou worden als moeder zijnde zijn items voor in mijn interieur. Ik ben zelf onwijs fan van mooie kussens (6) voor op de bank of van heerlijke geurstokjes (2) voor in huis. Ik denk dat de geuren van Rituals hierin mijn favoriet zijn!

Ik hoop dat het lekkere weer van de afgelopen week zich voortzet en dat we onze winterjas nu echt op kunnen bergen. Hoe vrolijk is dit roze pak (9)? Ik zou hem heeeel erg willen toevoegen aan mijn garderobe en ik denk dat een pak in een voorjaarskleur een echte must-have is voor dit voorjaar.

And last but not least .. bloemen (10) en lekkernijen (8) doen het ook altijd goed! Neem bijvoorbeeld Zoete Kaart; een lekker en persoonlijk brievenbuscadeau waarmee je je moeder heel erg blij maakt.

Hoe ga jij je moeder dit jaar verwennen? Ik ben benieuwd!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!