7x ‘lekker pakkie’ voor dit voorjaar!

Vorig jaar begon het al een beetje te kriebelen maar dit jaar heeft de pakken-trend mijn hart echt gestolen. Ik vind het chique, stijlvol en tegelijkertijd heel stoer en speels. Het is maar net hoe je het combineert en voor welke kleur je gaat. In dit artikel neem ik je mee langs mijn favoriete pakken van dit moment.

Ik vind pakken mooi staan bij alle soorten vrouwen; van dun tot wat voller en van klein tot groot. Dit roodkleurige pak is van MS Mode en is beschikbaar in maat 40 t/m maat 54. Extra leuk; dit pak is nu in de aanbieding waardoor je de blazer al heb voor €34,99 en de pantalon voor slechts €27,99 (dus voor €62,98 heb je een heel pak! Lieeeefde!)

Naast oranje is geel een van mijn favoriete kleuren; het maakt je vrolijk en je straalt positiviteit uit. De pak van Loavies mag dan ook zeker niet in mijn favorietenlijstje ontbreken. De blazer is te koop voor €59,99 en de pantalon is er voor €39,99. Ze zijn verkrijgbaar in de maten XS, S, M en L.

My gooooddd; wat een heerlijk kleurtje heeft dit pak van Bon Prix! Wat ik zo tof vind aan dit pak is de broek met de wijde pijpen; dat maakt het pak lekker speels en perfect voor dit voorjaar. Daarnaast is dit pak verkrijgbaar van maat 34 tot maat 50 en hiervoor wil ik Bon Prix echt credits geven! De blazer kost €48,99 en de bijbehorende pantalon kost €39,99.

Dit prachtige blauw pak kreeg ik onlangs van Miss Etam en ‘oh wat ben ik hier blij mee’. Ik voel me zo krachtig wanneer ik dit pak draag. Hij heeft een baby-blauwe kleur en ik heb al zoveel opmerkingen gekregen over dit pak. Erg leuk! De blazer is verkrijgbaar voor €49,99 en in de maten S, M, L, XL en XXL. De pantalon is verkrijgbaar voor €39,99 en beschikbaar van maat 36 t/m 46.

Wit is altijd goed en ik vind dit pak in een witte variant dus ook echt een must-have voor in je kledingkast; ik moet zelf nog op zoek maar wellicht ga ik dit pak bestellen om te kijken of deze voor mij ‘match made in heaven is’.
Dit pak is van C&A en ook erg leuk geprijsd. De blazer is te koop voor €39,90 en de pantalon voor €29,90. Daarnaast ook credits naar C&A voor de maten want beide zijn verkrijgbaar in maat 34 t/m 48.

‘Je bent om op te eten!’ Dit compliment moet je haast wel krijgen wanneer je dit pak draagt. Ik vind hem ge-wel-dig; wat een heerlijke kleuren. Dit pak is van My Jewellery en is nu in de sale. De blazer is te koop voor €49,95 en nu nog beschikbaar in de maten XS, L en XL. De pantalon is nu in de sale voor maar €19,98 en nog beschikbaar in de maten XS, S en XL. Mocht je dus helemaal verliefd worden op dit pak .. dan zou ik heeeel snel zijn ^^!

En het allerlaatste pak dat ik vandaag met jullie wil delen in dit fijne rijtje is dit geruite pak van ZARA. Dit pak is te koop voor €89,90 / blazer €59,95 en pantalon €29,95 en is beschikbaar van maat XS t/m XL.


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!