Mijn week in foto’s #3

Iedere zondag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Foto’s van een gerecht dat ik at, foto’s van iets tofs dat ik zag of een foto van mezelf. Allemaal minder gestyled.. gewoon zoals ik ben. Ben je benieuwd? Kijk dan snel verder.


Maandag 08-06-2020

‘Triiiinnggggg’ om 5:15 uur ging op maandag mijn wekker voor een vroege dienst op mijn werk. Ik heb echt een haat-liefde verhouding met vroege diensten, haha. Ik hou ervan om alweer om 15:30 uur naar huis te kunnen en mijn werkdag er alweer op te hebben zitten maar telkens als mijn wekker zo vroeg gaat wil ik me het allerliefst toch nog even omdraaien, haha. Heerlijk gewerkt en in de avond maakte ik zuurkoolstamppot met appel. Mega lekker!


Dinsdag 09-06-2020

Dinsdag was echt een heerlijke dag! Ik had een werkdag voor Favoriete Plekje op de planning staan maar het voelde totaal niet als een werkdag. Ik ging met vriendinnetje Imke richting Harderwijk waar we de hotspot Holy Moly bezochten en fotografeerde. Heerlijk geborreld, Liefmans gedronken en daarna weer richting Zwolle. Een heerlijke dinsdag!


Woensdag 10-06-2020

Op woensdag stond er weer een vroege dienst op de planning. Het was een drukke en rommelige dag op het werk met veel ‘spoedjes’ tussendoor. Ik was dus blij dat ik om 16:00 uur (ja, iets later dan gepland) naar huis kon. In de avond voelde ik me moe en heb ik lekker op de bank ‘Dertigers‘ liggen kijken. De eerste vier afleveringen meteen helemaal achter elkaar gekeken, haha!


Donderdag 11-06-2020

HELE . VOLLE . DAG! Op donderdag heb ik een hele drukke werkdag gehad voor Favoriete Plekje. Omdat mijn werkdag op dinsdag vol zat op locatie kon ik dus niet vanaf de computer werken en (heel eerlijk) had ik ook veel te veel doorgeschoven naar deze donderdag maaaaaaar mijn to-do lijstje heb ik helemaal afkunnen werken.

In de avond kocht ik mijn ‘nieuwe liefde’; een MacBook Air Gold. Oh my goooood! Een rib uit mijn lijf maar ik ben er NU al blij mee ondanks dat ik nog twee weken moet wachten totdat hij wordt bezorgd …


Vrijdag 12-06-2020

Op vrijdag had ik weer een werkdag voor Favoriete Plekje op de planning en vandaag kon ik gelukkig foto’s omdat de zon scheen. Heerlijk! Samen met René boodschappen gedaan, samen genoten van het heerlijke weer en buiten gegeten. Fijne momentjes!


Zaterdag 13-06-2020

Werkweekend en dat betekent diensten draaien op de crisisopvang. Op zaterdag moest ik met een cliënt naar Amsterdam. Een dag heen- en weer reizen, muziek luisteren, kletsen over zijn leven en ondertussen geld verdienen. Dit zijn de betere werkdagen! In de avond lekker ’n stuk samen over de dijk langs de IJssel gefietst en ’n drankje gedaan.


Zondag 14-06-2020

Op zondag (vandaag) stond er een late dienst op de planning. In de ochtend dus heerlijk rustig aan gedaan; wasjes gedraaid, was opgevouwen, Geurwolkje lekker aan en beetje gepoetst in huis. Nu nog aan het werk tot 23:30 uur en dan lekker richting huis! Fijne zondagavond!

Dit was mijn week in foto’s. Hoe was jullie week? Tot volgende week zondag!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!