‘Say Cheese’ met Retroprints

Ik ben DOL op foto’s en heb dan ook heel veel foto’s in huis. Een foto neemt je heel snel weer mee naar een bepaald moment en ik kan dan ook heerlijk wegdromen bij een foto. Linda van Fotofabriek stuurde me een berichtje of ik het leuk vond om een setje retroprints te ontvangen en hier kon ik dan natuurlijk ook geen ‘nee’ tegen zeggen.

Ik vind polaroid foto’s echt mega leuk maar heb zelf niet zo’n toffe camera. Met deze retroprints krijg je toch hetzelfde vintage effect door het toegevoegde witte frame. Heel erg tof!

In dit artikel laat ik jullie zien hoe ik mijn retroprints ‘gestyled’ heb en waarvoor ik ze nog meer heb gebruikt.

Cadeautje

Ik heb een foto met papa die ik zo onwijs leuk vind. Hij is vorig jaar gemaakt op onze jaarlijkse familieweek en elke keer als ik deze foto zie ga ik ook weer helemaal naar dat moment. Samen gezellig wandelen aan het strand en uitgebreid bijkletsen over alles wat er speelt in onze levens.

Deze foto is me dierbaar en daarom heb ik onder andere deze laten afdrukken in een retroprint. Aanstaande zondag, 21 juni, is het Vaderdag en om mijn cadeautje extra persoonlijk te maken heb ik ‘onze’ foto toegevoegd aan het ingepakte cadeautje. Hoe leuk ziet dit eruit?


Het allerkleinste kamertje

Naast de retroprint met papa die ik heb gebruikt op het Vaderdag cadeautje heb ik ook nog wat fijne herinneringen toegevoegd aan ons allerkleinste kamertje; het toilet. Ik voegde hier enkele foto’s toe met fijne herinneringen zoals onder andere van onze vakantie op Curaçao en eentje van onze wintersport afgelopen februari in Oostenrijk. Maakt het toilet toch net weer iets leuker en gezelliger.

Nog veeeeeeeeeeeeeel meer!

Naast deze toffe retroprints heeft Fotofabriek nog veel meer leuks. Ze hebben o.a fotoboeken, wanddecoratie, kaarten, kalenders en agenda’s. Mega leuk om zo je cadeautjes en je huis nog wat meer persoonlijkheid te geven met fijne foto’s boordevol fijne herinneringen.

Hoe vind jij het cadeautje voor mijn vader geworden? En ben jij al benieuwd wat er in het pakketje zit? Haha!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!