‘Love the summer-tag’; een tag met 13 zomerse vragen

Het is de afgelopen dagen heerlijk weer en daarom gooi ik er even een zomerse tag in. De zomer is heerlijk en daarom beantwoord ik vandaag 13 zomerse vragen. Lezen jullie gezellig mee?

Wat is je favoriete ijsje / ijsjessmaak?

Ik vind een ‘old-school’ waterijsje op warme dagen echt het allerlekkerst maar kan van goed schepijs ook enorm blij worden. Ik zou dan voor een zomerse smaak gaan zoals mango, citroen of kokosnoot.

Welke kledingstukken vind jij onmisbaar in de zomer?

Jurkjes en slippers! Ik draag vrijwel elke dag een jurkje in de zomer. Heerlijk luchtig en toch gekleed. Zo kan ik bijvoorbeeld ook in een langere jurk naar mijn werk; ideaal!

Wat is je favoriete zomerse drankje?

Alles wat goed koud is, haha! Ik denk dat ik een groot glas met ijsblokjes en ranja gevuld echt heel lekker vind op een warme dag. Ook zijn tonic en spa rood favorieten. Qua alcohol zou ik voor een ijskoud Liefmansje gaan of een Mojito.

Wat is je favoriete activiteit in de zomer?

Op ECHT hele warme dagen doe ik het liefst zo min mogelijk. Heerlijk chillen aan ons zwembadje in de tuin of bijvoorbeeld bij de Wijthmenerplas. Drankje erbij, boekje en ik ben een tevreden mens!

Hoe ziet jouw typische zomerse make-up look eruit?

Ik heb het gehele jaar door dezelfde make-up look. Een lijntje eye-liner en wat mascara. Op warme dagen kies ik er ook wel eens voor om gewoon lekker geen make-up op te doen of alleen een dun laagje mascara.

Wat is je favoriete zomerse liedje?

Leuke maar moeilijke vraag. Ik denk dat ik ga voor Mambo nr. 5, haha. Altijd als ik dit liedje hoor moet ik aan de zomer denken. Ook fijne ‘chillhop‘ muziek op de achtergrond vind ik erg fijn en zomers.

Welk zomers gerecht eet je het liefst?

Mijn favoriete pastasalade eet ik het allerliefst in de zomer. Ook kan ik heerlijk genieten van een gezellige barbecue en natuurlijk stukjes watermeloen. Ge-nie-tennnnn!

Wat is jouw ultieme zomer Do It Yourself?

Oeiii, ehhh.. Ik denk dat ik dan toch ga voor het maken van zomerse ijsjes met vers fruit.

Wat voor geur draag je ‘s zomers?

Mijn alllllltime favorite is Jill Sander – Sun. Dit vind ik een heerlijke zomerse geur en geeft met meteen een heerlijke zonnig gevoel. Stiekem doe ik hem in de winter ook wel eens op om even dit gevoel te ervaren, hihi.

Hoe ziet jouw droomvakantie eruit?

Zon, zee en strand afgewisseld met fijne oude stadjes om in te ‘verdwalen’. Ik vind het strand heerlijk maar wil ook dingen zien en ontdekken. Mijn droomvakantie is dan ook een goede mix van deze dingen. Verder vind ik goed en lekker eten belangrijk op vakantie, fijne mensen om ons heen en lange zwoele zomeravonden.

Wat zijn je vakantieplannen?

René en ik hebben besloten om dit jaar lekker in Nederland te blijven. We weten natuurlijk met z’n alle nog niet hoe Corona zich gaat ontwikkelen en of het zo stabiel blijft zoals het nu is. We hebben de laatste twee weken van Augustus en de eerste week van September vakantie; mocht het dan allemaal rustig zijn, dan kunnen we er dan altijd nog voor kiezen om een last-minute te boeken. Voor nu dus nog geen concrete vakantieplannen.

Bikini of badpak?

Ik heb een buikje die ik het liefst wegmoffel toch vind je mij in de zomer altijd in bikini. Op een of andere manier vind ik dit toch fijner zitten. Ik vind badpakken wel echt heel erg mooi en ook erg flatteus staan bij vrouwen maar helaas staat het mij, in mijn ogen, minder goed en kies ik toch weer voor een bikini.

Strand of zwembad?

Ik vind beide heerlijk. Ik krijg een ultiem vakantiegevoel van het strand maar ben ook wel snel klaar met al het zand dat overal tussen kruipt. Ik kan deze keuze dus moeilijk maken. Ook hier vind ik een goede mix en afwisseling erg fijn.

Wat vinden jullie van de zomer? Zijn jullie echt zomermensen of is het jullie juist allemaal te warm en te plakkerig? Ik ben benieuwd!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!