Je dierbaren altijd dichtbij!

Nu de Corona-aantallen weer stijgen is het extra belangrijk dat we goed op onszelf en op ons dierbaren letten. Afstand houden en zo min mogelijk op bezoek gaan bij je vrienden en familie horen daar ‘helaas’ ook bij. En ik moet zeggen dat ik dit toch wel lastig vind. Ik mis mijn familie en ik mis mijn vriendinnen.

Op de Panel Day van RVG maakte ik kennis met de digitale fotolijst van Kiki & Co. Deze digitale fotolijst is niet zomaar een digitale fotolijst zoals we hem van de hype van een aantal jaren geleden kennen maar deze fotolijst heeft een hele toffe functie!


Deel je geluksmomenten!

Wat deze digitale fotolijst van Kiki & Co zo uniek maakt is dat je met de gratis Frameo app direct foto’s en filmpjes met (of zonder) een korte tekst vanaf je telefoon naar de fotolijst kan sturen, waar ter wereld je ook bent. Hoe tof is dat! De foto’s zijn dan meteen te zien op de fotolijst en zo kan diegene meteen meegenieten van al je belevenissen.


Hoe fijn zou het zijn om er bijvoorbeeld een bij je opa en oma neer te zetten? Laat alle kinderen en kleinkinderen de Frameo app installeren op hun telefoon en hun fijne foto’s delen met de digitale fotolijst die in de woonkamer van opa en oma staat. Zo ben je ondanks de afstand toch heel dichtbij. Bijzonder!

Wat praktische informatie

De fotolijst is 10″ inch groot en is er in de kleuren wit, zwart en degene die ik heb, de houtlook. Je kan de lijst zowel horizontaal als verticaal plaatsen en heeft 8 GB intern geheugen. Hiermee kan je circa 10.000 foto’s bewaren en delen. Voordat je daar doorheen bent kunnen we hopelijk weer dicht bij elkaar zijn en knuffelen.

De Kiki & Co digitale fotolijst kost €99,- en is te koop op de website van Kiki & CO maar ook via Bol.com.


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!