Herfsttip in Zeeland: De Zoete Kers Serooskerke


De Zoete Kers
Plantlustweg 5, 4353 SC Serooskerke


Elke herfstvakantie gaan wij met de familie genieten in Zeeland. Dit jaar verloopt het helaas iets anders dan anders vanwege Corona maar toch kan ik een paar dagen genieten (Corona-proof) in Zeeland.

Een ding wat voor mij bij de herfst hoort en bij onze vakantie in Zeeland is een bezoekje brengen aan de Zoete Kers. Als je over de hoofdweg rijdt richting Middelburg, dan zie je aan de ventweg een kleurrijk geheel. Er staan namelijk honderden pompoenen buiten. Zo herfstig!

Bij de Zoete Kers verkopen ze fruit uit eigen boomgaard, groenten, streekproducten en dus pompoenen. Ze verkopen ook veel verschillende natuurzuivere vruchtensappen, bijvoorbeeld vlierbessensap, bessensap en granaatappelsap.

Ook zag ik allerlei lekkere kaasjes liggen waarvan ik ze eigenlijk allemaal wilde meenemen, haha. Ik denk dat ik aan het eind van mijn mini-vakantie toch maar een lekker kaasje mee naar Zwolle neem.

Ben je in de buurt dan is het zeker leuk om hier een kijkje te nemen (en foto’s te maken, haha). Kleine tip … ga hier niet met honger heen; je wilt dan serieus alles kopen, haha!

Openingstijden winkel in Serooskerke:
April t/m Oktober: ma t/m za: 9.00 – 17.30 uur
November t/m Maart: vrijdag, zaterdag: 10.00-17.00 uur


One Comment Voeg uw reactie toe

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!