Interieurtip: Citroen- & aardbeivaas van de Action

Ik weet nog dat ik de citroenvaas voor de eerste keer voorbij zag komen op Instagram bij Des Pots en ik was verliefd op het eerste gezicht maar die prijs daar was ik minder verliefd op… Vanmorgen was ik op Instagram aan het scrollen en daar kwam hij opnieuw voorbij… de citroenvaas bij de Action. BIJ DE ACTION! Je snapt dat ik direct in de auto ben gestapt en naar de dichtstbijzijnde Action ben gereden.

Ik zag hem niet staan in de schappen dus baalde al flink. ‘Ja dat zal wel snel gaan’ dacht ik maar vroeg het toch even aan de medewerker. Wat bleek .. ze moest ze nog uitpakken en ze had er nog een aantal op voorraad. OMG, ik was nog op tijd! Ik kon uiteindelijk geen keuze maken en dus heb ik zowel de citroen, als de aardbeivaas meegenomen. Voor €6,95 kon ik ze natuurlijk niet laten staan. Naast deze twee varianten had je ook nog 2 andere varianten van de citroen- en aardbeivaas.

En kijk nou… zijn het geen snoepjes? Ik zou zeggen RUN DON’T WALK naar de Action!

Welke variant vind jij het leukst? En heb jij er ook een kunnen scoren?


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!