Kluttery: Duurzame sieraden met een glimlach

Stel je voor: een wereld waarin vintage sieraden nieuw leven ingeblazen krijgen, waar handgemaakte sieraden vol liefde worden gemaakt en waar duurzaamheid de norm is. Ik ontdekte Kluttery en was direct verliefd op alle mooie sieraden die Evi dus helemaal zelf maakt.

Hoe begon het allemaal?
Evi: ‘In 2023 stond ik oog-in-oog met een burn-out en sprong onze hond tot twee keer toe mijn brillenkoord kapot. Ik besloot zelf een nieuwe te maken, maar zonder nieuwe kralen te gebruiken. Er bestond al zo veel moois dat niet meer gebruikt werd! Zo begon het: Ik ging op zoek naar de allermooiste sieraden die niet meer gedragen worden en blies deze nieuw leven in.

Liefde voor edelstenen (zonder zweverig te worden)
Evi van Kluttery gelooft, net als ik, in de kracht van de natuur. Edelstenen, met hun unieke schoonheid en betekenis, vormen het hart van de collectie. Elk stuk straalt een eigen energie uit en kan jou iets anders brengen zonder dat dit zweverig hoeft te zijn. En wat is er mooier dan deze prachtige kralen een tweede leven te geven?

Smile!
Heb je ooit een sieraad gezien dat je gewoon niet anders dan een glimlach op je gezicht kon toveren? Zodra ik het doosje van openmaakte kwam de lach tevoorschijn. Letterlijk .. want aan elk sieraad van Kluttery hangt een opvallende, knalgele smiley. Love it!

Zodra je die vrolijke emoji ziet, voel je gewoon een glimlach opkomen. Het is bijna alsof het sieraad tegen je zegt: “Hi, vergeet niet te glimlachen vandaag!” En eerlijk gezegd, wie kan daar nou nee tegen zeggen?

Handgemaakt met liefde & aandacht
Elk sieraad uit de Kluttery-collectie wordt met de hand gemaakt en ‘volgestopt’ met liefde en aandacht. Elk knoopje, elke kraal wordt zorgvuldig geselecteerd en met precisie samengevoegd tot een prachtig kunstwerk. Alles wordt speciaal voor jou gemaakt, op bestelling en hiermee wordt verspilling tegen gegaan. Hoe mooi is dat!

Ik koos voor de Bloesem armband die is gemaakt met upcycled pre-loved carneool en rozenkwarts kralen en de Mette ketting die is gemaakt met upcycled zoetwaterparels.

Dus, klaar om wat kleur en duurzaamheid aan je leven toe te voegen? Neem een kijkje bij Kluttery en vind jouw perfecte sieraad. Let’s klutter up the world, one smiley at a time!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!