Hoe combineer je een tas bij een zomerse outfit?!

Gastblog door Lindsey Pardoel van Cleverly


Ciao a tutti, wat leuk dat ik vandaag een gastblog mag schrijven voor Favoriete Plekje. Ik volg het Instagram-account van Anne al een tijdje en samen kwamen we op het idee om een blog te wijden aan hoe je nu het beste een tas kunt combineren bij een zomerse outfit.

Eerst even kort voorstellen: Ik ben Lindsey Pardoel, 27 jaar oud en ik verkoop met ontzettend veel passie, enthousiasme en liefde Italiaanse leren dames tassen & sinds kort ook accessoires. Daarnaast beheer ik het Instagram account Cleverlytassen, dat vooral service, warmte, positiviteit en oprechtheid moet uitstralen. Dit zijn kernwaardes die bij mij hoog in het vaandel staan, net als in Italië.

Mijn ‘eigen style’ wisselt enorm. Ik kan er sportief, klassiek, als een sexy hippie maar ook als een tomboy uitzien. Kortom dus totaal afhankelijk van mijn mood en vibe. Maar wat is nou eigenlijk style? Misschien moeten we dat allemaal eens los laten bij welk hokje jij of een ander denkt te horen. Is het niet veel leuker om af te wisselen?

Top 3 tassen voor aankomende zomer

Ben je benieuwd naar welke tassen deze zomer in de top 3 staan en welke outfits je bij de verschillende tassen kunt combineren? Lees dan snel verder.

De top 3 tassen van komende zomer 2020:
1. De Polstas
2. De Bucketbag
3. De Postbode tas

De Polstas

De polstas ik hoor je denken, maar Lindsey wat is het verschil met een clutch? Eigenlijk niet zoveel want deze tas kun je namelijk ook als clutch dragen maar heeft tegelijkertijd een handige afneembare schouderband die je zoals de naam al luidt: om je pols kunt dragen. Groot genoeg om alles in mee te nemen en tegelijk ook erg​ compact en fijn om bijvoorbeeld bij een jurkje te dragen of wat meer streetwise zoals op deze foto.


De Bucketbag

De bucketbag een fijne tas die bij elke outfit past en ook tijdloos is. Vaak heeft de tas ook nog een afneembare schouderband of ketting. Deze tas is écht de investering waard. Je kunt hem namelijk zowel casual dragen maar ook chique en zakelijk.


De Postbode-tas

De laatste tassentrend van 2020 is de postbode tas. Dit is eigenlijk niet écht een apart type tas maar meer de manier van dragen van een tas. De tas hang je overdwars over je schouder en draag je hoog. De Juliet tas uit mijn collectie is uitstekend om op die manier te dragen. Kies voor een fel kleurtje en steel de blits!

Dit waren de zomertrends op het gebied van tassen en de manier waarop je ze leuk kunt combineren met een zomerse outfit. Deze tips ter inspiratie maar laat vooral je eigen style naar voren komen. Laat hieronder even weten hoe jij de tassen uit mijn collectie zou combineren? Hopelijk vonden jullie het een leuke blog. Ik wens jou een hele fijne zomer en wie weet tot snel.

Xo Lindsey

2 Comments Voeg uw reactie toe

  1. Lindsey schreef:

    Joehhh, wat leuk om dit te mogen doen 🙂

    1. AnneWijdeven schreef:

      Yay, super leuk dat je dit wilde doen! Heb op Instragram al veel leuke reacties gekregen op je stukje!

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!