Het verjaardags-verlanglijstje van Jip

De tijd gaat zo snel! Vorig jaar rond deze tijd wachtte wij vol smart op de geboorte van Jip en nu wordt hij gewoon alweer bijna 1 jaar! EEN JAAR! We kunnen ons echt geen leven zonder hem meer voorstellen. Zijn eerste verjaardag moet natuurlijk gevierd worden en daar horen cadeautjes bij. We hebben ervoor gekozen om een online verlanglijstje te maken zodat Jip echt cadeautjes krijgt die op dit moment bij hem passen en we geen dubbele cadeautjes krijgen. In deze blogpost deel ik Jip’s verlanglijstje.

Jip krijg van ons een klimdriehoek. Hij klimt momenteel overal op en vindt klauteren heerlijk. Wij denken dan ook dat dit een perfect cadeau is voor onze kleine man waar hij heel veel speelplezier van gaat hebben. Mijn ouders hebben een glijbaan als uitbereiding gekocht als cadeautje zodat de speelset compleet is. Kan niet wachten om Jip’s gezichtje te zien op de ochtend van zijn verjaardag!

Van mijn opa en oma krijgt Jip een foam speelmat voor onder de klimdriehoek. Het gaat gegarandeerd een keer gebeuren dat Jip even niet helemaal goed op let en vervolgens er vanaf valt. Ik vind het dan toch wel een fijn idee dat er een foam speelmat onder ligt om de ‘klap’ een beetje op te vangen. Ik heb gekozen voor een opvouwbare zodat je hem in de avond ook makkelijk weer wegzet.

Op het online verlanglijstje zijn enkele cadeautjes weggestreept en dit kan dus ook anoniem. Erg leuk want zo blijft het toch een verrassing voor ons van wie Jip het cadeautje gaat krijgen.

Wat ook op Jip’s lijstje stond, en inmiddels is weggestreept, is een teddy stoeltje waar Jip heerlijk in kan chillen. Ik zag onlangs een hele leuke bij Leen Bakker dus je snapt dat deze meteen op het lijstje is gegaan. Dit zijn cadeautjes waar ik zeker van weet dat Jip er heel veel plezier van gaat hebben.

Boekjes zijn altijd goed en Jip vindt voorlezen heerlijk. Ook bladert hij regelmatig zelf door de boekjes die in onze woonkamer liggen. Twee boeken die ook van Jip’s verlanglijstje zijn afgestreept zijn Eric Carle’s grote dierenboek en de leeuw in de muis. Nu al zoveel zin om Jip hieruit voor te lezen.

Mijn moeder kreeg van een collega een liedjesboek dat echt spuuglelijk is maar Jip vindt het zo onwijs leuk. Elke ochtend in ons bed wil hij naar de liedjes uit dat boek luisteren. Ik kon het niet meer aan en dus hebben we een upgrade gevraagd voor z’n verjaardag, haha! Jip is dol op Toet Toet Autootjes en toen ik het verhaaltjesboek van Bart Brandweer voorbij zag komen wist ik .. deze gaat op zijn lijstje.

Wat staat er nog meer op Jip’s lijstje (maar is nog niet afgestreept):

Peuter afstandsbediening. Jip vindt knopjes geweldig en zit constant aan de afstandsbediening van de televisie. Ik dacht … problem solved, haha.
Pyjama Feetje Charlie Croissant.
Houten auto’s van Hema.
Raamstickers boerderij van Ses.
Stapeltoren raket van Hema.
Wobbel starter.
Bal van Takkie bij Hema.
Mijn kijkboekje woordjes.
Handpop Leeuw. Jip is de laatste tijd onwijze fan van handpoppen en als wij hem hiermee kietelen. Dit is dus ook een perfect cadeautje voor op zijn verlanglijstje.
Pyjama Takkie van Hema.
Little Dutch spiraaltoren Vintage.

Dit was het lijstje van Jip en natuurlijk weet ik dat we niet alles gaan krijgen van het lijstje. Ik heb het lijstje ook meer gemaakt om mensen een handje te helpen of inspiratie te bieden.

Maken jullie ook gebruik van een verlanglijstje bij verjaardagen? En wat is jullie favoriete cadeautje op Jip’s lijstje? Ik ben benieuwd!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!