‘Het Favoriete Plekje van’ – Kirsten van @tanteteun

Elke maandag is het tijd voor de rubriek: ‘Het Favoriete Plekje van …’ met daarin jullie in de hoofdrol! In deze rubriek deel ik het favoriete plekje van één van mijn volgers in of rond zijn of haar huis en beschrijven ze zelf waarom dit juist hun favoriete plekje is.

Deze keer ‘Het Favoriete Plekje van …’ Kirsten van @tanteteun!

Wie ben ik?

Hoi! Ik ben Kirsten, een echte “import” Zwolse. Ik heb overal en nergens in Nederland gewoond en nu voel ik mij helemaal “thuis” in Zwolle.

Zwolle heeft mijn hart verovert! Ik hou echt van ALLES wat oud en authentiek is, dus in Zwolle zit ik goed én blijf ik!!!

Ons fijne plekje dichtbij het centrum

Samen met mijn allerleukste vriend , 2 lieve prachtige kids én lieve hond, woon ik sinds een jaartje vlakbij het centrum. Alles is op loopafstand, zo fijn! Ik ben een echte huismus, dus thuis moet het sfeervol en gezellig zijn. Ik hou van spulletjes zoeken voor in ons huisje. Dat kan van de kringloop zijn, marktplaats, of iets zelf maken wat ik ergens heb gezien. Oké oké, ik vraag dan aan mijn vriend of hij dat ‘even’ kan maken haha.

Ik ben dol op Zwolle verkennen, op de fiets met de kindjes toeren, picknicken op mooie leuke plekjes, fotograferen, chillen, leuke uitjes, humor en gezelligheid en kringloophoppen.

Creatief

Wij zijn thuis heel creatief en omdat ik nu geen atelier aan huis meer heb, hebben wij binnen een mooie werkplek gecreëerd voor mijn vriend maar ook voor mij. Ik zit daar graag in alle rust en ben dan bezig met klei/keramiek.

Ik kan boven op de werkplek in alle rust bezig zijn, zonder dat ik word gestoord door het woordje… ”mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa” en heb op mijn werkplek al mijn spullen bij de hand, behalve mijn keramiekoven, die staat in de schuur haha.

Maar….Ik kies nu voor het favoriete plekje: onze gezellige keukentafel! Dat is echt zo’n gezellige, fijne plek. Vaak kan je mij dan ook vinden aan onze keukentafel, vooral als er verder niemand in huis is, haha.

De tafel van steigerhout heeft mijn vriend zelf gemaakt, dat maakt het allemaal extra leuk! Ik zit dan graag op de plek bij de muur zodat ik de woonkamer in kan kijken én naar buiten kan kijken, naar alle mooie planten en bloemetjes in de tuin. Dan geniet ik écht!​

We wonen hier nu een jaar en mijn vriend heeft echt álles zelf gedaan, van de vloer, tot alle kasten op maat gemaakt, beneden, voor mijn zoon op zijn kamer en op zolder alle kastenwanden op maat. Het is écht ons fijne eigen thuis…

Als ik nog iets mocht veranderen, dan zou ik er graag wat vierkante meter bij toveren omdat ik wonen op deze plek vlak aan de singel echt zo te gek vind.

Aangezien dat niet gaat, staat nog op mijn lijstje om de werkplek sfeervoller te maken, met leuke accessoires, een kleed, een verfje, etc. Maar na een jaar klussen is het even goed zo. Dat komt later wel en heeft geen haast. En anders toch maar weer verhuizen haha…maar dan wel in Zwolle!

Dit was de derde ‘Het Favoriete Plekje van …’ en lieve Kirsten heel erg bedankt dat je dit fijne plekje met ons wilde delen. Wil jij ook graag je favoriete plekje in of om je huis delen op mijn website? En vind jij het leuk om ook een keer aan deze rubriek mee te doen? Stuur dan een berichtje.


WonenWonen

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!