Mijn week in foto’s #6

Iedere zondag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Foto’s van een gerecht dat ik at, foto’s van iets tofs dat ik zag of een foto van mezelf. Allemaal minder gestyled.. gewoon zoals ik ben. Ben je benieuwd? Kijk dan snel verder.


Maandag 28-06-2020

Op maandag hoefde ik pas om 17:00 uur te beginnen en dat betekende dat ik in de ochtend heerlijk rustig aan kon doen. Ik heb boodschappen gedaan, bracht het glas weg, rommelde in huis en besloot om eventjes een rondje kringloop te doen. Ik kwam uiteindelijk thuis met een kort broekje om in te slapen, een gave blouse met kreeftjes, een wattenschijfjeshouder en een ronde borrelplank die je rond kan draaien. Goede score!


Dinsdag 29-06-2020

Na al die dagen verwend te zijn met het lekkere zonnetje moest ik op dinsdag echt weer wennen aan de omschakeling van het weer. Het was grauw en grijs en ik maneuvreerde mezelf tussen de buien door. Ik had een werkdag voor Favoriete Plekje en ging aan de slag met mijn mailbox, wat blogposts en ben bezig geweest met het editten van een vlog die ik voor Bataviastad heb mogen opnemen. Een productieve dag dus..


Woensdag 01-07-2020

Eigenlijk zou ik op woensdag lekker gaan genieten van de 5e en laatste Liefmans Hotspot in Limburg. Helaas was het weer bar en boos en kon deze dag niet doorgaan. Gelukkig gaan we volgende week in de herkansing.

In de avond probeerde ik een nieuw recept uit een pasta met paprikasaus en buffelmozzarella. Erg lekker! Het recept staat ook online.


Donderdag 02-07-2020

Op donderdag stond er een vergadering van mijn werk op de planning. Het was weer de eerste keer face-to-face na de Corona-uitbraak. Fijn om weer korte lijntjes met elkaar te hebben en weer even met z’n alle bij elkaar te zijn.


Vrijdag 03-07-2020

Op vrijdag heb ik heerlijk uitgeslapen want ik hoefde pas om 15:00 uur te beginnen. Er is een nieuwe collega op mijn werk en deze mocht ik inwerken. Erg leuk om te doen. Om 23:30 uur zat ik met een voldaan gevoel in de auto terug naar huis.


Zaterdag 04-07-2020

Zaaaaaaterdag is de mooiste dag van de week (wie zong dit liedje in z’n hoofd?). Lekker uitgeslapen, rustig gerommeld in huis en foto’s gemaakt voor Favoriete Plekje.

We gaven ons toilet vandaag een mini make-over. De groene muur en rommelige accessoires eruit en een toffe print en rustige accessoires ervoor in de plaats. Ik ben blij!


Zondag 05-07-2020

Om 5:15 uur ging mijn wekkertje om te gaan werken. Een prima dienst gedraaid. Gisterenavond had ik geboden op een mooie lamp en vanmorgen kreeg ik een berichtje dat ik hem op mocht komen halen. Je snapt waar ik na mijn werk meteen naartoe ben gereden.

Ik mocht deze beauty ophalen voor 30 euro. Koopje toch?!


Dit was mijn week in foto’s. Hoe was jullie week? Tot volgende week zondag!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *