Haal de zomer in huis met TK Maxx

Degene die mij kennen weten dat ik ervan houd om mijn interieur meermaals per jaar te veranderen. Zodra het seizoen en het weer veranderen, krijg ik ook de verander-kriebels voor mijn interieur. In samenwerking met warenhuis TK Maxx mocht ik alvast de zomer in huis halen met kleurrijke items van de TK Maxx home afdeling.

De TK Maxx die voor mij, vanuit Zwolle, het meest makkelijk te bereiken is die in Apeldoorn. Op een zonnige morgen stapte ik dus de auto in, zonnebril op mijn neus, vrolijk liedje op de radio en op naar TK Maxx. Zodra ik binnenstap bij een TK Maxx krijg ik fijne kriebels omdat ik op zoek wil gaan naar de leukste schatten.

Ik keek even rond bij de kleding maar daar kwam ik vandaag niet voor dus ging ik snel door naar de home afdeling op de eerste etage. TK Maxx heeft een grote home afdeling met een breed aanbod en het aanbod in de winkels wordt meerdere keren per week aangevuld, waardoor je altijd nieuwe schatten kan vinden.

Waar ik altijd versteld van sta, is dat ze zoveel verschillende items hebben. TK Maxx heeft bijvoorbeeld een ruim aanbod van badlakens tot snijplanken en van kaarsen tot meubels voor in je interieur. TK Maxx is dus het warenhuis waar je alles onder één dak kan vinden om je huis een zomer make-over te geven.

Mijn doel was om drie hoekjes in mijn huis een zomer make-over te geven: de badkamer, onze eettafel en de jungle-muur. Voor deze drie hoekjes ging ik dus op zoek naar kleurrijke en vrolijke items waarmee ik de zomer in huis haal.

De badkamer

Momenteel hebben wij een huurhuis en zijn op zoek naar het perfecte koophuis; helaas hebben we deze nog niet gevonden. Ons huurhuis is prima maar enkele dingen in dit huis storen met heel erg en één van die punten is onze badkamer. Ik deel deze plek eigenlijk ook nooit op mijn blog of op Instagram. Toen ik de kans kreeg om samen met TK Maxx drie plekken in mijn huis een zomer make-over te geven, wist ik dat ik onze badkamer wilde aanpakken.

Bij TK Maxx scoorde ik een onwijs leuke badmat in mijn favoriete kleuren. Er lag voorheen een grijze badmat; deze was heerlijk zacht aan je voeten maar deed niets vrolijks voor de ruimte. Met deze nieuwe kleurrijke badmat breng je meteen een warmere sfeer in je badkamer. Ook de oranje-kleurige handdoeken kocht ik bij TK Maxx. Bij TK Maxx vind je grote merken voor kleine prijzen en je shopt altijd tot 60% goedkoper dan de adviesprijs. Ik mocht de handdoeken meenemen voor €7,- per stuk!

Voor een heel klein bedrag ziet de badkamer en nu een stuk vrolijker en gezelliger uit. Zo zie je maar dat je zelfs een ruimte waar je eerst van dacht ‘dit is een hopeloos geval’ toch nog een fijne kleurrijke touch kan geven.

De eettafel

Ik ben gek op eten en al helemaal wanneer dit met familie of vrienden is. In een volgend huis zou ik dan ook zeker een grote en lange eettafel willen waar we met z’n alle aan kunnen zitten.

Ik merk dat ik, zodra de zon gaat schijnen, zin heb ik kleur in huis. Ik ben dol op de kleuren geel en oranje (zal je vast niet verbazen wanneer je mij volgt op Instagram) en deze kleuren brengen voor mij meteen warmte en gezelligheid in huis.

Bij TK Maxx scoorde ik deze prachtige gele placemats en deze olijfhouten borden. De placemats hadden een adviesprijs van €20,- en ik mocht ze bij TK Maxx meenemen voor €7,-. Wat een prijsverschil!

Met deze kleine kleurrijke toevoeging maak ik meteen een heel groot verschil in gezelligheid en warmte. Ik zie mezelf al helemaal zitten in de zomer met vriendinnen voor een heerlijke lunch.

Onze ‘jungle-muur’

Een tijdje geleden hebben we een muurtje in ons huis al een mini make-over gegeven en hebben deze behangen met een toffe jungle-print. Heel erg tof maar ik wist nog niet zo goed wat ik voor deze muur moest zetten.
Een meidenkastje bijvoorbeeld is te hoog waardoor een deel van het behang weg zou vallen en dat zou zonde zijn.

Er stond nu een planten-/lectuurbak voor in een zwarte kleur en ik merkte dat het hierdoor een donker en nietszeggend hoekje werd. Bij TK Maxx liep ik tegen dit toffe kastje aan dat nu helemaal MEGA voordelig was. De prijs in de TK Maxx was eerst €179,99 en dit is dus al ongeveer tot 60% goedkoper dan de adviesprijs. En omdat er ook nog eens opruiming was bij TK Maxx mocht ik dit kastje meenemen voor €87,00. Een hele mooie prijs voor een echt kwaliteit item waarmee ik dit hoekje een lichte zomerachtige make-over heb kunnen geven.

Ik ben onwijs blij dat ik met deze accessoires deze drie plekken in mijn huis een zomer make-over heb kunnen geven. Zo zie je maar dat je met een klein bedrag een groot verschil qua sfeer kunt aanbrengen in je interieur.

Hebben jullie ook een gedeelte/hoekje in huis dat jullie een zomer make-over zouden willen geven? Zo ja, waar is dit dan? En hoe vinden jullie mijn zomer make-over gelukt?

Vind je meest dichtstbijzijnde TK Maxx door hier te klikken. Wist je ook al dat TK Maxx maatregelen heeft genomen om je te helpen veilig te winkelen? Zo kan je met een gerust hard je zomer-items bij elkaar scoren!


*Het kan zo zijn dat momenteel het aanbod niet in alle winkels zo veel is als normaal. Er zijn weer nieuwe leveringen onderweg, maar het kost ze nu eenmaal even wat tijd om weer aan de slag te kunnen en op een manier die ook helpt iedereen veilig te houden.

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!