Feestdagen Blogbox van RVG (unboxing!)

Ik vind December een heerlijke maand; lichtjes in huis, kerstboom, kaarsjes en cadeautjes. In de decembermaand krijg ik vaak pakketjes toegestuurd van bedrijven die hun producten extra onder de aandacht willen brengen in deze feestelijke maand.

RVG doet dit anders. Zij stoppen de items van meerdere toffe bedrijven in één box waarmee ik als ‘influencer’ dan kennis kan maken. In dit artikel ga ik met jullie de ‘Feestdagen Blogbox’ unboxen. Yayyyyy!


Privé Revaux blauwfilterbril van Pearle Opticiens

Voorafgaand aan de box kreeg ik al een mailtje van RVG dat ik een mooie bril mocht uitzoeken uit de Privé Revaux collectie van Pearl Opticiens. Ik had de keuze uit verschillende modellen maar op dit model ‘Dreamer’ was ik echt meteen verliefd. Een prachtig subtiel goud montuur.

Het assortiment kenmerkt zich door opvallende vormen en kleur en zijn verkrijgbaar vanaf €39,- (met glazen op sterkte vanaf €59,-). Alle brillen uit deze collectie hebben een blauwlichtfilter en dat is ideaal als je veel tijd achter een beeldscherm doorbrengt. Brillen met blauwlichtfilter neutraliseren namelijk het blauwe licht van schermen en kunnen daarom helpen om rustiger te kijken. Andere voordelen van het blauwlichtfilter zijn: minder vermoeide of geïrriteerde ogen, minder hoofdpijn en een beter slaappatroon.

Ik wil nog kijken of ik in dit montuur ook op sterkte kan laten maken. Ik heb namelijk al vanaf kleins af aan een sterkte van +3,75 en kan zonder mijn lezen helaas dus maar weinig zien door de bril.

Prijs: Brillen vanaf €39,- (met glazen op sterkte vanaf €59,-).


Oorbellen met maansteen – JÉH JEWELS

Vorig jaar in de feestelijke Blogbox van December kreeg ik een cadeaubon van JÉH Jewels en daarmee kocht ik twee prachtige paren oorbellen die ik nog dagelijks draag. Ik was dan ook heel blij verrast dat er in deze blogbox ook een pakketje van JÉH Jewels zat.

Ik ontving deze prachtige oorbellen zijn van zilver verguld en in combinatie met regenboog maansteen. Blijkbaar versterkt deze edelsteen je vrouwelijke intuitie en helpt het je op je gevoel te vertrouwen. De regenboog maansteen geeft je precies de juiste energie op het juiste moment.

Hoe mooie gedachten is dat. Ik heb nu al zin om ze met kerstmis te gaan dragen. Ik vind chique en stijlvol. Werkelijk waar prachtig.

Prijs: €59,-.


Oyster Candle van UNEVEN

Bij dit items uit de Feestdagen Blogbox moest ik echt even kijken wat het nu precies allemaal was. Ik zag een oester, geurparels en navulparel .. hoe gaat dit in zijn werk?

Na mijn zoektocht naar de achtergrond van dit bedrijf en de werking van dit product ben ik erg enthousiast. UNEVEN staat voor alles wat een beetje uit de pas loopt en daardoor uniek is en nog mooier wordt.

UNEVEN is een collectie waarbij geen twee items hetzelfde zijn. Voor deze Oester-kaarsen gebruikt UNEVEN oesterschelpen van Hollandse bodem en die vullen ze met zuivere paraffine. De schoonste en de beste die in Europa te vinden is. Dit restproduct is niet extra belastend voor het milieu, bevat geen dierlijke vetten en is vrij van schadelijke stoffen.

De oesterkaars heeft van zichzelf geen geur maar door de geparfumeerde parels kan je een heerlijke ‘Noordzee bries’ door je huis laten stromen. Ik heb hem al aangehad en de geur is heerlijk zacht en zwoel.

Zodra mijn oesterkaars helemaal op is gebrand, hoe ik hem niet weg te gooien wat deze oesterkaars is navulbaar. De ‘refill-pearls’ kan ik laten smelten (stiekem vind ik het heel erg leuk om een beetje te ‘knoeien’ met kaarsvet) en hiermee kan ik dan weer een gevulde oesterkaars maken.

Prijs: Medium Box Oyster Rope Set, €18,50


White Noise Sound Apparaat van Nedis

Over deze White Noise Sound-box van Nedis was ik meteen heel enthousiast. Nedis beloofd dat je door dit apparaat lekkerder slaapt, je je sneller kunt ontspannen en je je nog beter kunt concentreren. Deze ‘box’ heeft 20 verschillende geluiden waarmee je heerlijk in slaap kan vallen.

  • 10 white noise geluiden. Deze geluiden neutraliseren de omgevingsgeluiden zodat je hersenen niet afgeleid worden. Ik vind zelf de geluiden ‘hartritmes’ en ‘regen’ heel chill.
  • 7 soorten hersengolfmuziek. Door behulp van pulserende geluiden worden de hersenen gestimuleerd om in een bepaalde ‘staat’ te raken.
  • 3 soorten ASMR-geluiden. Van deze geluiden ben ik zelf wat minder fan. Je hoort hier bijvoorbeeld het knisperen (tenminste zo lijkt het) van plastic.

Tijdens het typen van dit artikel heb ik de ‘box‘ ook aan. Ik vind het mega relaxed; kaarsjes aan, geen andere geluiden in huis en typen maar. Ik weet zeker dat ik deze box vaak ga gebruiken.

Prijs: €25,99


Clutch Paw van Bulaggi

Het laatste item in deze Feestdagen Blogbox was deze onwijs leuke clutch van Bulaggi. Naast dat hij er onwijs leuk uit ziet is hij ook nog eens vegan.

De tassen zijn vrij van dierlijke materialen. Als modemerk is Bulaggi zich bewust van hun rol in de mode industrie en zo proberen ze met elke collectie weer een extra stapje in de goede richting te zetten. Aankomend seizoen hebben ze bijvoorbeeld een reductie van 80% op het gebruik van plastic. Love it!

Ondanks dat deze kerst er heel anders uit gaat ziet, heb ik toch al zin om mezelf mooi te maken. Mooi jurkje aan en deze clutch als prachtig accessoire.

Prijs: €34,95 maar nu met 30% korting en dus €24,47.


Hoe vonden jullie deze Feestdagen Blogbox van RVG? En van welk item zouden jullie helemaal enthousiast worden?


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!