Hoera, feest bij Dille & Kamille!

Dille & Kamille gooit het confetti in de lucht, want ze bestaan maar liefst 50 jaar! Het hele jaar door pakken ze uit met limited edition items, toffe activiteiten in de winkels en natuurlijk, een speciale jubileumeditie van hun iconische canvas tas met een prachtige Dille & Kamille print.

Gezellige gevel mokjes

Wat dacht je van een mokje met het unieke geveltje van jouw favoriete Dille & Kamille winkel? De perfecte manier om wat gezelligheid aan je koffie of thee toe te voegen! Ik ben van de week al in de winkel in Zwolle geweest om te kijken of ik hem kon scoren. Helaas was hij uitverkocht maar hij komt volgende week weer op voorraad. Toch nog maar even langsgaan!

Feestmelange – Thee met een jubileumtintje

Speciaal voor het jubileum hebben ze samen met Wilder Land een feestmelange ontwikkeld. Thee met een feestelijke twist van (on)kruiden, waaronder dropplant en kamille.

Duurzame canvas tas met stijl

De canvas tas is terug, dit keer met een bloemen- en kruidenprint van dille en kamille. Gemaakt van 100% gerecycled katoen en klaar om gepersonaliseerd te worden. Kleur ‘m in of borduur erop los!

Seizoensbord Winter – Kunst op tafel

Als je net zo van de seizoenen houdt als ik, zijn de handbeschilderde seizoensborden echt iets voor jou. Een prachtige toevoeging aan je eettafel en een eerbetoon aan de schoonheid van elk jaargetijde. Nu we in de winter zitten is de winter-variant te koop.

Geurkaars en geurstokjes Eau de Dille

Breng de vertrouwde geur van Dille & Kamille in huis met ‘Eau de Dille‘. Geurkaarsen en geurstokjes om elke hoek van je huis te laten ruiken als jouw favoriete winkel.

Maak overal een feestje van!

Het insteeksetje Feest past perfect bij de houten jaarring. Verander elke plek in huis in een feestje met deze vrolijke set! De houten jaarring staat nog heel erg hoog op mijn wensenlijstje!

Koekgeveltjes, mmmm!

Biologische roomboterkoekjes in de vorm van Dille & Kamille geveltjes? Gember-citroen en hazelnoot-kaneel? Ja graag! Een smaakexplosie waar je geen nee tegen zegt.

Laten we samen toosten op nog eens 50 jaar vol gezelligheid, inspiratie en geweldige vondsten bij Dille & Kamille.


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!