Winter-kledingruil in Zwolle

Heb je het gevoel dat jouw kledingkast wel wat liefde en vernieuwing kan gebruiken? Dan hebben we geweldig nieuws voor jou! Op zaterdag 3 februari tussen 14:00 en 17:00 uur is het tijd om je eigen stijl te omarmen en te pronken met nieuwe pareltjes, zonder een fortuin uit te geven. Hoe? Met het meest unieke evenement van het seizoen: het Winter Kledingruilfeest bij Wijkcentrum Bestevaer in Zwolle (Trompstraat 10B, Zwolle) georganiseerd door Kledingruilfeestjes038!

Wat kun je verwachten?

Het concept is simpel: breng jouw fris gewassen winteritems mee (maximaal 1 shopper) en ruil ze met andere fashionista’s tijdens dit evenement. Geen geld uitgeven, geen kledingverspilling – gewoon een leuke middag en met nieuwe items naar huis!

Hoe werkt het?

  1. Aanmelden voor een starttijd: Stuur een berichtje om jouw plekje te reserveren tussen 14:00 en 17:00 uur. Zo zorg je ervoor dat je voldoende tijd hebt om te snuffelen tussen de prachtige kledingstukken.
  2. Breng jouw items mee: Zorg ervoor dat je maximaal één shopper met frisse winterkleding meeneemt. Denk aan die truien waar je misschien een beetje op uitgekeken bent, die jas die nog steeds geweldig is maar wat meer liefde verdient of die accessoires die een nieuw huis nodig hebben.
  3. Ruil en geniet: De organisatie hangt de ingebrachte items op en dan begint het avontuur! Struin door de kleding en ontdek nieuwe schatten om aan je garderobe toe te voegen. Het beste deel? Het aantal stuks dat je hebt ingeleverd, mag je ook weer mee naar huis nemen.
  4. Betaling: Deelnemen aan dit evenement kost slechts €3,00 per persoon. Dit bedrag kun je ter plaatse betalen via een Tikkie/QR-code.

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!