De mini make-over van ons toilet

Je wilt hem absoluut niet missen in je huis maar ik vind het toilet niet de meest mooie plek van ons huis, haha. Om hem toch wat meer in de sfeer van ons huis te betrekken, kreeg hij een mini make-over en moet zeggen dat ik erg blij ben met het eindresultaat.

Hoe zag het toilet er eerst uit?

Wie mij volgt op Instagram weet dat ik fan ben van aardetinten en de kleuren oranje, terracotta en roestbruin. Deze kleuren zie je ook vooral terug in mijn interieur. Zo heb ik bijvoorbeeld een oranje/terracottakleurige muur, veel accessoires in aardetinten in combinatie met natuurlijke producten en materialen. Helemaal in mijn favoriete stijltje.

Het toilet daar in tegen paste TOTAAL niet in dat plaatje. Eigenlijk was het een beetje een ‘zooitje ongeregeld’. Niet erg maar toen Fotocadeau mij vroeg of ik hun allernieuwste product wilde ontvangen, had ik meteen een mini make-over in m’n gedachten.


Super makkelijk

Van Fotocadeau mocht ik een print naar keuze laten afdrukken op meerdere losse fotovierkantjes waardoor er collage squares ontstaan.
Ik koos voor een mooie print die ik al een tijdje op mijn Pinterest moodboard heb staan en elke keer als ik hem zie vind ik hem zo onwijs mooi. De keuze was dus snel gemaakt.

Op de website van Fotocadeau kun je gemakkelijk jouw eigen foto op meerdere squares bestellen. Met behulp van de handige besteltool is jouw bestelling zo gepiept. Je geeft aan welke foto op meerdere squares je wilt bestellen, deze wordt dan toegepast in de besteltool en jij krijgt alvast een preview te zien van jouw uitgekozen print of foto.

Ik heb op woensdagmiddag de bestelling geplaatst en op vrijdag werd hij al afgeleverd door de postbezorger. Super snel!

Het resultaat van de mini make-over

Tromgeroffel …. TADAAAAAA!
Kijk ‘m eens shinen. Ik ben echt mega blij met het eindresultaat van onze mini toilet make-over. Doordat nu dezelfde kleuren terugkomen in zowel de print als de accessoires wordt het echt één geheel en door het kleurgebruik geeft het meteen een warme en gezellige sfeer.


De collage squares zijn van forex gemaakt, dit materiaal is kwalitatief hoogstaand en gaat lang mee. Doordat de collage squares 3mm dik zijn storen ze niet als ze aan de muur hangen, maar komen daar juist mooi uit.

Het mooie aan forex is dat het makkelijk op te hangen is door middel van de bijgeleverde plakstrips, zo hoef je niet in je muur te boren en daar is vriendlief weer heel erg blij mee!

Nog veeeeeeeel meer leuke producten

Op de website van Fotocadeau heb je nog veel meer leuke producten zoals een foto op een wandkleed, wandcirkel of foto canvas maar ook fotoboeken, fotobehang en tuinposters.

Ik ben onwijs blij met de uitkomst van mijn mini make-over. Laat even in de reacties achter hoe jullie hem geworden vinden? Ik ben benieuwd!
En wil jij ook een toffe print op squares met de code MP50 krijg jij 50% korting!


One Comment Voeg uw reactie toe

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!