Recept: Zo maak je de allerlekkerste Liefmans-cocktail!

Door het slechte weer van afgelopen week, kon ik helaas geen hotspot bezoeken. Jullie hebben nog één hele toffe hotspot van mij tegoed in Limburg en deze komt volgende week online!

Om jullie deze week toch een beetje te verwennen met ‘Liefmans-liefde‘ ga ik mijn favoriete Liefmans cocktail met jullie delen.

Girlsnight!

Bedenk je eens in. Een avond lekker ‘borrelen’ met vriendinnen. Lekkere drankjes, hapjes en heerlijke muziek, dat klinkt toch als een perfecte avond! Maar was is nu een perfecte girlsnight zonder een heerlijke cocktail? Ik vind het niet alleen heel lekker, maar het ziet er ook nog eens heeeeeel gezellig uit.

Wat heb je nodig?

–  Verse munt: 10 blaadjes
–  1/2  theelepel rietsuiker
–  1/2  limoen
–  IJsblokjes
–  Liefmans Fruitesse

Hoe maak je deze lekkere cocktail?

• Oké let’s go! Kneus de muntblaadjes en hou er eentje over voor de afwerking.

• Vul een mooi glas voor 3/4 met ijsblokjes.

• Vul het glas met Liefmans tot hij bijna vol is en voeg het rietsuiker, de gekneusde muntblaadjes toe en pers de halve limoen uit in het glas.

• Werk af met een muntblaadje en gezellige avondje kan beginnen.

Liever geen alcohol?

Je kunt van deze cocktail natuurlijk ook heel gemakkelijk een mocktail maken door de Liefmans Fruitesse te vervangen voor de alcoholvrije variant. Net zo lekker en scheelt een ‘brak’ gevoel de volgende ochtend, haha!

Ik ben heeeeel benieuwd hoe jullie deze cocktail vinden en mochten jullie hem maken dan zie ik natuurlijk heel graag een foto voorbij komen.


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!