Boek: Vandaag en morgen niet thuis!

Er viel een ge-wel-dig boek op mijn deurmat namelijk ‘Vandaag & morgen niet thuis‘, geschreven door Maaike Schmitz en Romi Tweebeeke van Vandaag Niet Thuis. Dit boek belooft je niet alleen een inkijkje in prachtige accommodaties maar ook een sneak peek in hun persoonlijke avonturen met het hele gezin.

Even een paar dagen ontsnappen aan de dagelijkse sleur of je nu met je gezin bent of een romantisch uitje plant zonder de kinderen. Dit boek neemt je mee naar de meest betoverende plekken in Nederland en België, waar je kunt genieten van een groene oase, de zilte zeelucht, of de levendigheid van een bruisende stad. Voor elk wat wils!

Wat dit boek echt speciaal maakt, is niet alleen de focus op geweldige slaapplekken, maar ook de schat aan tips voor activiteiten en restaurants in de buurt. Maaike en Romi delen hun persoonlijke favorieten, waardoor jouw weekend weg NOG leuker wordt.

En laten we het hebben over de prachtige vormgeving en foto’s die je te wachten staan! Als fotografen hebben Maaike en Romi niet alleen de perfecte plekken vastgelegd, maar ook de kostbare momenten met hun kinderen. Elke pagina ademt liefde en laat je wegdromen naar de prachtige bestemmingen die zij voor jou hebben verkend.

Vorig jaar brachten Maaike en Romi hun eerste boek ‘Vandaag niet thuis‘ uit. Waar ik in het afgelopen jaar heel veel inspiratie uit het gehaald voor leuke uitjes!

Vandaag en morgen niet thuis is vanaf nu beschikbaar, en geloof me, je wilt dit niet missen. Blader door de pagina’s, laat je inspireren door de foto’s, en plan jouw eigen magische ontsnapping aan de dagelijkse sleur. Dus waar wacht je nog op? Pak je koffers en ontdek samen de betoverende plekken die Nederland en België te bieden hebben.


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!