De nieuwe diffusers van Geurwolkje en mijn favorietjes!

We hebben de naam Geurwolkje denk ik allemaal wel eens voorbij zien komen en ik mag ook nog eens vol trots onderdeel uitmaken van het Geurwolkje-team!

Geurwolkje is in 2019 opgestart door Robert en Tamsyn en zij hebben in de afgelopen 5 jaar kei hard aan de weg getimmerd om er een geweldig bedrijf van te maken vol met prachtige producten. Geurwolkje heeft onlangs vier nieuwe diffusers aan hun assortiment toegevoegd en toen ik ze voor het eerst zag was ik totaal verliefd!

Living Green

De Living Green is gemaakt van terrazzo en past echt perfect in ons interieur. Ik ben voor de ovale vorm gegaan maar de Living Green is er ook in een kubus. Wat de Living Green Aroma Diffuser nog specialer maakt, is het betoverende sfeerlicht dat hij verspreidt. Het zachte licht creëert een magische sfeer in elke ruimte, waardoor deze diffuser niet alleen functioneel is, maar ook een prachtige aanvulling vormt op je interieur.

Welke diffuser van de Living Green is jouw favoriet? De ovale vorm of de kubus? Ik ben benieuwd!

Live Slow

Mijn tweede favorietje van de nieuwe diffusers van Geurwolkje is de Live Slow in het wit. Wat deze diffuser echt bijzonder maakt, is dat hij vervaardigd is uit keramiek. Dit geeft een super luxe uitstraling aan deze diffuser. Aan de onderkant is de diffuser verfraaid met echt hout, wat zorgt voor een harmonieuze balans tussen materialen en een warme uitstraling. Kijk nou toch… zo mooi!

En welke diffuser van de Slow living is jouw favoriet? De witte of de zwarte variant? Ik ben benieuwd!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!