De magische wereld van Klorofil

De laatste weken zie ik het spelen van Jip in een nieuwe fase komen. Veel meer fantasie en spel. Een hele tijd geleden kreeg Jip de Magische Speelboom van Klorofil en ik merkte dat hij er weinig interesse in had. Achteraf kwam dit echt doordat hij gewoon nog te jong was. Afgelopen week dacht ik ‘laat ik de speelboom eens op zijn slaapkamer zetten om te kijken of hij het nu leuk vindt’ en Jip ging direct zitten en heeft ruim een half uur onafgebroken gespeeld. Nu was hij er mentaal helemaal klaar voor!

Ken jij Klorofil al? Laat me je meenemen naar een betoverende wereld waar de zon elke ochtend opkomt in het land van de Klorofil. In de wereld van Klorofil bevinden zich de meest vriendelijke en schattige wezentjes die je je kunt voorstellen. Ze leven in harmonie met de natuur, omringd door bossen, weiden, meren en rivieren. Het is haast magisch om je voor te stellen hoe het zou zijn om in een boom te wonen of je werk te vinden in een champignon – echt, de verbeelding kent hier geen grenzen!

Wat ik super leuk vind om te zien is dat het de verbeeldingskracht en interactie van Jip stimuleert. Trappetje op, glijden van de glijbaan en de poppetjes die samen spelen door zijn handjes. Zo lief! Ook ideaal om zijn hand-oog-coördinatie en fijne motoriek te oefenen.

En Jip werd verwend want hij kreeg van de Kleine Giraf de camper en de food-truck en deze zijn echt geweldig. De camper is echt een huis op wielen, met een keuken, eetkamer en een slaapkamer. Er zijn ronddraaiende kuipstoelen, er is een verborgen pop-up tv, in de oven kun je verschillende gerechten bereiden en onder het dak zit een heuse slaap- en speelruimte verborgen met een glijbaan en draaimolen. Vooral de glijbaan vindt Jip ge-wel-dig!

Zodra het dak van de foodtruck met een ‘POP’ opengaat, zie je de heerlijkste groenten en fruitsoorten al liggen. Maak je keuze en vergeet daarna niet om af te rekenen. Met een druk op de knop verschijnt met een ‘POP’ het verschuldigde bedrag al op de kassa. Neem je boodschappen tenslotte mee in de handige trolley. Hoe leuk is dit! Gegarandeerd uren speelplezier!

Wat ik ook mega leuk vind is dat je alle poppetjes van de verschillende speelsets met elkaar kunt combineren. Dus de Raccoon kan ook heerlijk plaatsnemen in de camper en Eliot de Vos kan aan het werk in de food-truck. Dit maakt het spel (en de fantasie) elke keer anders.

Op onze wensenlijst staat nog het verrassingseiland en de stapelboot. Heerlijk om straks in de zomer mee te kunnen spelen en met water te knoeien. Bij de Kleine Giraf vind je heel veel producten uit de prachtige reeks van Klorofil. Ontdek ze hier allemaal! Ik wens je kindje heeeeeeel veel speelplezier (en jou stiekem natuurlijk ook!)

Heeft jouw kindje ook iets uit de Klorofil-collectie?


One Comment Voeg uw reactie toe

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!