Back to Work – RVG Blogbox

Onlangs kreeg ik een berichtje van RVG Media met de vraag of ik de ‘Back to Work-Blogbox’ wilde ontvangen en je snapt natuurlijk dat ik hier meteen ‘JAAAAA’ op moest zeggen. Even in een notendop het concept van de BlogBox: Het idee is dat ik mag kennismaken met nieuwe producten en/of merken en dat ik jullie dit mag laten zien. Helemaal leuk omdat ik zelf ook van te voren niet weet wat er allemaal in de BlogBox te vinden is. 

Je snapt natuurlijk dat ik niet kon wachten om de BlogBox te unboxen en ga jullie vandaag meenemen in deze te toffe inhoud die mijn laatste tijd voor mijn verlof NOG leuker gaat maken.

Om precies te zijn moet ik nog één dikke week werken. Ik ga namelijk volgende week donderdag, 24 september, met verlof en zal dan naar waarschijnlijkheid pas weer half februari 2022 terugkeren op de werkvloer; wha bijzonder gek gevoel!


Nedis – Draadloze over-ear koptelefoon

‘Schat, ik ben er even niet!’ Haha. Ik vind het heerlijk om mezelf even af te kunnen sluiten van mijn omgeving vooral wanneer ik mezelf even moet concentreren of wanneer ik lekker aan het schoonmaken ben.

In de ‘Back to Work’ blogbox zat de draadloze over-ear koptelefoon van Nedis. Deze koptelefoon heeft een gebruiksduur van maximaal 20 uur en hij bied een uitstekende geluidskwaliteit. Ideaal is dat je hem kunt ‘connecten’ met Siri zodat ik tijdens het poetsen ook aan Siri kan vragen om iemand te bellen of het volgende nummer af te spelen.

De prijs vind ik ook super erg meevallen want hij is te verkrijgen voor €28,- en mijn inziens zitten er heel veel makkelijke ‘snufjes’ op.

Nedis – Draadloze over-ear koptelefoon – €28,- via bol.com


Bambook – uitwisbaar notitieboek

Je kent het wel … rondslingerende papiertjes, papiertjes waar één aantekening op staat en je daarna weggooit of ‘even snel dit opschrijven’ momentjes. Met het Deskbook van BamBook kan je al deze aantekeningen maken zonder dat je hiervoor papier verspild.

De bladzijdes bevatten een laagje waardoor je steeds weer opnieuw met een whiteboard pen kunt schrijven en uitvegen. En zoals je op de foto ziet zijn de bladzijden al voorgedrukt zodat je ook makkelijk structuur en overzicht kan behouden. Dankzij het formaat past de Deskbook perfect voor je toetsenbord en heb je dus altijd je whiteboard schrift binnen handbereik.

Extra leuk want met de code: ‘BambookDB10’ krijg je 10 procent korting op je hele bestelling bij Bambook. Yay!

Bambook – Uitwisbaar notitieboek – €19,95


Curver – Smart Fresh Eco Vershouddozen

Kijk, hier word ik meeeega blij van met een kindje op komst. Het duurt nog even voordat ons kindje vast voedsel gaat eten maar hoe ideaal is het om hierin lekker fruit, stukjes brood en andere lekkernijen mee te nemen.

Vorige week zondag gingen wij met vrienden naar een strandje en nam toen een doosje gevuld met verse aardbeien en duiven mee. Ik ben altijd bang dat het gaat lekken maar dankzij een beveiligde sluiting met geïntegreerde seal zijn deze vershouddozen 100% lucht- en waterdicht.

Nieuw in deze Smart Eco-lijn is dat deze producten gemaakt zijn van 100% gerecycled polypropyleen waardoor het een super duurzame oplossing is voor het bewaren, meenemen en/of verwarmen van voedsel.

Curver – Smart Fresh Eco Vershouddozen – Adviesprijs vanaf €3,49 tot €5,99


Croon & Croon Design – Paraplu

We gaan alweer richting het najaar vol regenbuien en harde windstoten. In de ‘Back to Work-Blogbox’ zat ook een prachtige en stevige paraplu van Croon & Croon Design.

De Croon & Croon paraplu is gemaakt van gerecycled PET materiaal, droogt snel op na een flinke regenbui en heeft een grote drukknop voor het gemakkelijk automatisch openen en sluiten met één hand en één druk op de knop.

Ook heel fijn met de soms plotselinge ‘rukwinden’ in de herfst is dat deze paraplu stormbesteding is tot 120 kilometer per uur en hij is rollover-proof wat betekent geen schade door het omklappen van het scherm. Ik zou bijna zeggen … laat die flinke regenbuien maar komen (bijna….).

Extra leuk want met de code: ‘reisenthelknirps20’ krijg je 20 procent korting. Yay!

Croon & Croon Design – Paraplu – Adviesprijs €44,95


Case Logic – Laptoptas

Nu Corona iets meer naar de achtergrond verdwijnt, gaan we natuurlijk ook weer meer naar kantoor of een leuk koffiezaakje om te werken. Ik vind het heerlijk om een ochtendje bij een koffiezaakje te gaan zitten werken; mensen kijken, koffie drinken en inspiratie opdoen. Heerlijk!

Ideaal om je laptop en andere benodigdheden dan mee te nemen in deze Huxton Attaché laptoptas van Case Logic. Doordat hij meerdere vakken met ritssluitingen heeft, kan je gemakkelijk alles meenemen dat je nodig hebt. Extra fijn meegenomen; er zit 25 jaar (!!!) garantie op deze laptoptas.

Case Logic – Laptoptas – Adviesprijs €49,99

Dankjewel RVG Media en alle bedrijven die deze BlogBox tot stand hebben gebracht. Ik ga heerlijk genieten van alle toffe items.


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!