ANAS Skincare, de test en mijn persoonlijke ervaring

Zoals jullie weten ben ik altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Ik vind het leuk om nieuwe merken te ontdekken, producten te testen en vervolgens te bekijken of het bij mij als persoon past.

Kennen jullie ANAS Skincare al? Waarschijnlijk niet, tenminste ik nog niet. Ik kreeg de Gift Box opgestuurd met hierin een shower gel, body milk, body mist en hand cream en mocht deze producten uitproberen.

ANAS Skincare schrijft op hun website dat ze lichaam en geest zuiveren. Als eerste cosmeticamerk ter wereld gebruiken zij een puur stuk bergkristal in het hart van al hun producten. Ze combineren het spirituele karakter van deze edelsteen met een unieke technologie die de mineralen uit de kristal aan het werk zetten voor je huid. Het bergkristal en het vulkanisch water in de producten zorgen voor een boost aan mineralen en ionen die de huid hydrateert, herstelt en nieuwe energie geeft.

Klinkt heel mooi toch? Om te kijken of mijn lichaam (en geest) er positief op reageert ben ik het gaan testen.

Shower gel: Ik ben een persoon die of even snel doucht en binnen 6 a 7 minuten weer onder de douche vandaan is of een persoon die rustig 30 minuten kan genieten van het warme water. Wanneer ik lang douche vind ik het heerlijk om even de tijd te nemen om me helemaal in te zepen. De shower gel voelt super fijn op mijn lichaam aan en schuimt lekker. Ergens heb ik dan altijd het gevoel dat ik extra ‘schoon’ word, haha.

Body milk: Na het douchen heb ik mezelf ingesmeerd met de body milk van ANAS. Persoonlijk vind ik het super fijn wanneer een body milk snel intrekt en geen vette laag op mijn huid achterlaat. De body milk smeert lekker en is niet te dik qua structuur. Hij trekt redelijk snel in en maakt mijn huid soepel en zacht. Wat ik ook een voordeel vind, is dat hij nadat hij is ingetrokken niet meer ‘plakt’ en ik er snel kleding over aan kan doen. De geur is aanwezig maar niet overheersend. Ik merk dat alle producten dezelfde geur hebben, die ik gelukkig heel erg lekker vind. Over deze body milk ben ik echt heel erg tevreden en hij maakt mijn huid heerlijk zacht en gevoed.

Body mist: Op een of andere manier ben ik nooit zo’n hele grote fan van body mist. Ik weet nooit zo goed wanneer ik dit nu echt moet gebruiken. Vaak wil ik mijn geurtje op wanneer ik de hele dag van huis ben en als ik juist thuis aan het werk ben, vergeet ik bijvoorbeeld body mist op te doen. Toch heb ik mezelf ertoe gezet om hem voor jullie te testen. In de ochtend, toen ik hem opsprayde, vond ik ook deze erg sterk ruiken. René gaf meteen aan dat het niet zijn geurtje is, ik daarin tegen kon de geur wel waarderen toen het ‘sterke randje’ er vanaf was. Ik denk dat deze body mist precies tussen een geurtje en goedkopere body mist inhangt. Je ruikt hem iets meer en iets langer dan een goedekopere body mist maar hij is weer subtieler dan een parfum. Ik ben van mening dat ik vaker body mist moet toevoegen aan mijn ochtend routine.

Handcreme: De handcreme uit het pakketje was helaas tijdens de verzending kapot gegaan. Er zat een scheur op de achterkant en hierdoor kon ik hem even snel op de foto zetten en moest ik ‘m daarna helaas weggooien. Gelukkig kreeg ik een berichtje van ANAS Skincare en hebben ze mij een nieuwe toegezonden zodat ik hem toch kon gaan proberen. Zo onwijs lief. Tijdens mijn werk was ik veelvuldig mijn handen en ik merk dat ze daar flink door uitdrogen om ze eventjes een oppepper te geven ‘smeer’ ik ze daarna lekker in mijn de handcreme. Mijn handen voelen super zacht, ruiken lekker en kreeg al een complimentje van een collega over de geur in het kantoortje, haha! Dit zegt genoeg toch!

Zoals je kan lezen vind ik de producten fijn. Ik moest een beetje wennen aan de geur omdat hij vrij sterk is in het begin maar niet te overheersend. De geur ansicht vind ik lekker! Daarnaast ik vind de visie achter de producten super mooi en interessant. Ik heb ook wel echt het idee dat mijn huid er goed op reageert en dat het een positief effect heeft. Een minpunt, en ik weet dat het om een hoge kwaliteit skincare gaat, maar ik moest wel eventjes slikken bij het zien van de prijs. Voor de shower gel van 250 ml betaal je bijvoorbeeld €24,95 wat ik persoonlijk zelf niet zo snel zou uitgeven voor een shower gel aangezien ik mezelf altijd heel uitgebreid (lees grootverbruiker) inzeep.

Hadden jullie al ooit gehoord van ANAS Skincare? Om jullie kennis te laten maken met de producten van ANAS mag ik jullie 15 procent korting geven op alles in de webshop! Dat maakt de prijs dan natuurlijk weer wel interessant! Wat moet je doen om deze 15 procent korting te ontvangen? Heel simpel! Bij het afrekenen vul je CRYSTAL_ANNE in en de korting wordt dan automatisch verrekend. Yay, veel shopplezier!


2 Comments Voeg uw reactie toe

  1. Beauty By Bibi schreef:

    Ik vind het ook altijd heerlijk om nieuwe beautyproducten uit te testen. Mooi artikel!

    1. AnneWijdeven schreef:

      Ja, onwijs leuk he! Ik vind het dan ook altijd een feestje wanneer ik iets nieuws mag proberen! <3

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!