5x Rotan-toppers voor in je interieur

Ik ben fan van rotan! Wanneer je me volgt op Instagram weet je dit vast en zeker wel. Vandaag ga ik 5 rotan-toppers die ik voorbij zag komen op Internet met jullie delen.

Ik start maar meteen met één van mijn favorieten tussen dit rijtje. Deze Peacock Chair van Leo & Moon heeft mijn hart echt gestolen. Wat een vrolijk design en tegelijkertijd heel stijlvol. De prijs viel me eerlijk gezegd ook mee. Je betaald voor deze stoel €224.95; klinkt veel maar voor deze prijs heb je een super tof pronkstuk in je interieur.

Zeg nou zelf .. wat een sfeertje brengt deze stoel in je interieur. Ik zag ‘m voorbij komen bij Maisons du Monde en hij is te koop voor €180,-. Hij is op de foto gestyled op een slaapkamer maar ik denk dat hij in je woonkamer ook heel mooi kan uitkomen. Ik zou hem ook stylen met een leuk kussentje of met een mooi kleed.

Ben je op zoek naar een iets meer budgetvriendelijke variant, dan is deze stoel van Jysk misschien wel een goede optie. Deze kost namelijk €125,- per stuk. Scheelt toch weer. Ik zie deze stoel al helemaal staan op een mooi kinderkamertje en geeft de kamer meteen een hele knusse vibe.

Iets wat ik altijd al heb willen toevoegen aan mijn huis maar nog nooit heb gedaan is een hangstoel. Ik vind het meteen zo’n gezellig en knus sfeertje geven en zie mezelf al helemaal zitten met een kop koffie en een fijn boek. Deze hangstoel zag ik bij Sweet Living Shop en kost €199,95.

Deze laatste stoel uit het rijtje is ook een hele fijne. Hij is van HK Living en ik kan wel zeggen dat dit een van mijn favorietjes is. Stijlvol, strak en stoer in combinatie met de metalen pootjes. Eén klein nadeel; ik vind hem redelijk prijzig. Hij is namelijk te koop voor €295,- per stuk.


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!