Hoe ziet mijn ideale vakantiedag eruit?

Vakantie! We hebben dit jaar gekozen door alle onzekerheid rondom het Corona-virus om niet op vakantie te gaan maar lekker in Nederland te blijven. Vorige week vrijdag heeft Ollie (onze kat) een ongeluk gehad en is hij hoogst waarschijnlijk aangereden door een auto of brommer. Hij heeft zijn elleboogje gebroken en dit moest door middel van een operatie weer aan elkaar worden gemaakt. De komende 4 weken moet hij herstellen; zo zielig. Daarnaast hebben we vorige week zondag onze nieuwste aanwinst op mogen halen; Moos, een kitten van 9 weken oud.

Je snapt dat er met twee katten in huis die beide aandacht nodig hebben veel te doen is en daarom is het extra belangrijk om toch even momentjes voor jezelf in te plannen zodat je toch dat vakantie-gevoel hebt. Voor mij is een ultiem vakantiegevoel het gevoel van niets hoeven, niet letten op de tijd en ‘go with the flow’. Het weer werkt deze dagen niet echt mee en wat is er dan heerlijker om te genieten van een filmpje, kaarsje aan en natuurlijk popcorn!


Geurkaarsen

Zomer of winter, het maakt niet uit. Mij kan je altijd blij maken met geurkaarsen. Ik koop mijn geurkaarsen eigenlijk altijd bij TK Maxx. Hier hebben ze een groot en wisselend aanbod. Groot voordeel is dat TK Maxx altijd tot 60% goedkoper is dan de adviesprijs. Dus grote merken voor kleine prijzen. Dit is natuurlijk perfect om heerlijke geurkaarsen aan te schaffen.

POPCORNNNN!

Bij het kijken van een film hoort natuurlijk popcorn. Wat is jullie favoriet? Zoet of zout? Ik ga 100 procent voor zoute popcorn. De prachtige glazen schaal vond ik ook bij TK Maxx. Elke TK Maxx heeft een uniek aanbod en deze parel kon ik natuurlijk niet laten liggen. Er zijn meerdere leveringen per week dus er is altijd iets nieuws te ontdekken.

Naast de prachtige schaal kocht ik ook dit leuke dekbedovertrek en deze mooie glazen. Moos is er in ieder geval heel erg enthousiast over. En zien jullie de TE toffe pyjama op de eerste foto? Deze scoorde ik ook bij TK Maxx. Helemaal klaar voor mijn perfecte vakantiedag!

Hoe ziet jullie favoriete vakantiedag eruit? Laat het me weten in de comments; ik ben benieuwd!


• Dit artikel is geschreven in samenwerking met TK Maxx.

One Comment Voeg uw reactie toe

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!