Winnen: Vuilniswagen van Wood’n Buddy

Jip is onwijs verwend met deze toffe vuilniswagen van Wood’n Buddy. Een nieuw merk op de speelgoedmarkt dat speelplezier en leren samen laat komen met hun houten speelgoed. Alles vanuit de Montessori-visie.

Wat is Montessori?
Montessori (onderwijs) is gebaseerd op de observaties van Maria Montessori. Haar visie was dat kinderen al in de eerste levensjaren een innerlijke drang hebben om te leren en ontdekken. Het idee van Montessori komt samen in de zin ‘help mij het zelf te doen’. Het is belangrijk dat het kind hierbij de juiste begeleiding en materialen krijgt. Hierdoor kunnen kinderen zich in alle vrijheid ontwikkelen.

Wood’n Buddy heeft vanuit dit oogpunt hun speelgoed ontwikkeld en dat vind ik tof! Deze houten vuilniswagen is ontworpen met oog voor detail en gemaakt van hoogwaardig, duurzaam hout, waardoor het een verantwoorde keuze is voor ouders die waarde hechten aan kwaliteit en speelplezier.

Motoriek
De vuilniswagen is prachtig vormgegeven met realistische kenmerken zoals draaiende wielen, een beweegbare achterklep en een uitschuifbare arm voor het optillen van de houten vuilnisbakken. Jip vindt dit ge-wel-dig! Vuilnisbakken vullen, op de wagen en leegmaken. Echt speelgoed dat voor een hele lange tijd leuk en interessant blijft.

En er is nog meer
Naast deze leuke houten vuilniswagen is er nog veel meer leuks. Zo heeft Wood’n Buddy ook een broodroosterset, een keukenmachineset en een combinatieset van allerlei interessant speelgoed. Ik vind het ook een hele goede tip voor een kraamcadeautje of bijvoorbeeld een verjaardag.

Extra leuk want ik mag één van jullie blij maken met een vuilniswagen van Wood’n Buddy. Wil je kans maken? Ga dan snel naar mijn Instagrampagina en doe mee. Veel succes!

Wat vind jij van de Montessori-visie en vind jij deze vuilniswagen ook zo te gek?!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!