Pasen: Wat zijn de paastrends van 2024

Het lijkt nog even te duren maar vergis je niet … het is alweer bijna zover. Pasen! Met Pasen om de hoek wil je natuurlijk wel op de hoogte zijn van de nieuwste trends die de paasdagen naar een hoger niveau tillen. Dus, leun achterover, pak een chocolade-ei en laten we eens kijken naar de paastrends van 2024!

Lekker creatief aan de slag
Eieren schilderen is een tijdloze traditie, maar dit jaar worden we creatiever dan ooit tevoren! Vergeet de standaard pastelkleuren; dit jaar draait alles om eieren met heel veel kleur, leuke creatieve tekeningen en bijvoorbeeld glazen eieren met droogbloemen. Laat je artistieke kant zien met felle kleuren en experimenteer met abstracte patronen.

Ik scoorde bij Wehkamp deze geweldige eierdopjes van Bloomingville. Zo heb je binnen een handomdraai een geweldig kleurrijke paastafel.

DIY paasdecoratie
Handgemaakte decoraties zijn helemaal hot dit jaar. Van schattige gehaakte konijntjes tot zelfgemaakte slingers met vrolijke paasvlaggetjes – het draait allemaal om een persoonlijk tintje toevoegen aan jouw paasdagen. Knutsel wat af, zet paaskonijntjes van LEGO in elkaar en maak je huis paasproof met unieke decoraties die jouw stijl weerspiegelen.

Geen zin om zelf aan de slag te gaan? Ik heb geweldige houten paashangers toegevoegd aan mijn webshop (en op Bol) zodat je jouw paastak direct gezellig kan maken.

Plant-based paasbrunch
In 2024 staat duurzaamheid hoog in het vaandel, zelfs tijdens de paasbrunch. Verwacht heerlijke gerechten met een plantaardige twist. Van avocado-toast met vegan eiersalade, groenten-wafels tot smeuïge worteltaart zonder dierlijke producten. Het is niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor je smaakpapillen!

Paasactiviteiten voor jong & oud
Dit jaar draait het niet alleen om eieren zoeken. Pasen wordt steeds interactiever met leuke spellen en activiteiten voor alle leeftijden. Denk aan een paasquiz, heerlijk voorlezen, een knutselhoek voor de kleintjes, of zelfs een heuse paasbingo voor de hele familie. Het doel is om samen plezier te hebben en onvergetelijke momenten te creëren.

Of je nu een echte paasfanaat bent of gewoon op zoek bent naar nieuwe ideeën, deze paastrends beloven een feestelijke tijd vol kleur en creativiteit. Dus, trek je konijnenoren aan, laat de paaseieren rollen en geniet van deze vrolijke periode vol gezelligheid en lekkernijen. Fijne paasdagen!


WonenWonen

Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!