Winnen: EaseFrame in een kleur naar keuze

Ik was zo trots op de tekening die ik van Jip met Moederdag kreeg en ja je leest het goed .. de nadruk ligt op was (swipe naar laatste foto) • Hij hing iets te laag op onze koelkast en Jip vond het een goed idee om deze eraf te trekken • Gevolg .. mijn mooie tekening was in twee stukken! • Deze toffe winactie met EaseFrame kwam dus ook precies op het juiste moment om dit in het vervolg te voorkomen! 

Met EaseFrame zitten de kunstwerken van Jip voortaan in een mooie lijst • Het werkt super simpel: voorkant openen, nieuwste tekening erin en weer sluiten zonder de lijst van de muur te halen • Ideaaaaaal! 

En extra leuk want ik mag één van jullie ook blij maken met een EaseFrame in een kleur naar keuze (zwart, wit of hout).

Wil jij winnen? Doe dan snel mee via mijn Instagrampagina!


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!