Wonderlust, inspirerend traveljournal voor, tijdens & na je reis

Ga je binnenkort op reis? Neem dan dit inspirerende reisdagboek mee, genaamd Wonderlust, geschreven door Merel Stegeman. Dit dagboek is anders dan andere reisdagboeken, omdat het zich niet zozeer richt op het vastleggen van je locatie en activiteiten, maar vooral op het ontdekken van de impact van je reiservaringen op jou. Het bevat boeiende vragen die je voorafgaand aan, tijdens en na je reis kunt beantwoorden. Hierdoor kom je erachter wat jou drijft, waar je vreugde uit haalt en welke inzichten je wilt blijven toepassen na je reis.

Op je terugreis zal je rugzak niet alleen gevuld zijn met herinneringen aan de wonderlijke wereld om je heen, maar ook met een dieper begrip van je eigen wereld. Wonderlust is met de hand geschreven en geïllustreerd door Merel. Dankzij de stevige kaft en het handige elastiek kun je het gemakkelijk meenemen in elke koffer of rugzak. Dit dagboek is het perfecte cadeau voor backpackers, wereldreizigers, mensen die verwondering zoeken en zelfs voor bijna-studenten die eerst een tussenjaar nemen.

“Met dit reisdagboek leg je meer vast dan alleen je reis.” – Lonely Planet Magazine

Mijn mening:

Ik ben echt een ‘sucker’ als het gaat om journals. Heb zelf een hele tijd een bullet journal bijgehouden en schreef vorig jaar ook een blog over het bijhouden van een reisdagboek tijdens je vakantie (DIY: Een reisdagboek bijhouden tijdens je vakantie). Toen ik deze traveljournal zag was ik dan ook meteen mega enthousiast! Het is mega speels geïllustreerd en je heb meteen zin om aan de slag te gaan in dit boek.

Ik vind het heel erg gaaf om te zien dat het een ander reisdagboek is dan je gewend bent en dit geeft echt een diepere laag aan je vakantie of reis. Dikke aanrader zou ik zeggen!

Wonderlust
Auteur: Merel Stegeman
ISBN: 9789043928380
Prijs: € 20,-

Ben jij ook zo dol op reisdagboeken?


Ik zou het super leuk vinden wanneer je een reactie achterlaat!